Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

5 érv a masszív, higiénikus öntöttmárvány mosdók és kádak mellett

Korunk innovációja az öntöttmárvány, mely korszakalkotóan új, egyedi formavilágot tesz lehetővé, emellett masszív és ha megsérül, könnyen javítható. Ebből a szinte tökéletesre fejlesztett alapanyagból kortárs szanitereket – főleg mosdókat, zuhanytálcát, illetve kádakat készítenek.

 

Nézzük meg néhány pontban összegyűjtve, hogy melyek ennek a nagyszerű anyagnak a legfőbb előnyei, és miért érdemes mellette döntenünk, ha kád, mosdó, esetleg zuhanytálca vásárlás előtt állunk?

 

1. Egyedülálló dizájn, formabontó műalkotások

Ezt az anyagot egy előre elkészített és megtervezett formába öntik, ezért az öntési eljárásnak köszönhetően szinte bármilyen formai megoldás kialakítható belőle. Egyedülálló dizájn mosdók, elegáns álló mosdók, különleges kialakítású, térben álló kádak valósíthatóak meg az öntöttmárvány anyagnak köszönhetően. Nem egy újkeletű technológiáról van szó: a lengyel Marmorin gyár például immár 35 esztendeje gyártja, sőt évről évre folyamatosan megújítja, továbbfejleszti ez az anyagot – az eddig DuroCoat® néven megismert anyag mind összetételét tekintve, mint pedig nevét illetően is változott: a Mineralicast® ugyanis számos további újításon, innováción esett át, még vastagabb, törhetetlenebb, ellenállóbb lett.

 

2. Extra sima, higiénikus felület

Az öntöttmárvány – azaz a kőzúzalék és műgyanta keverékből álló - termékek légmentesek, egyenletes, sima szerkezetüket szintén az öntési technológiának köszönhetik. Mivel mindegyik öntött réteg azonos sűrűséggel bír, így elkészült anyag felülete is hibátlan, tökéletesen sima lesz. Ez pedig nem csak ragyogó külsőt biztosít, hanem egy különlegesen higiénikus felületet is, melyen sokkal nehezebben tudnak megtapadni a baktériumok és a szennyeződések.

 

3. Kényelem mindenekfelett…

A magasfokú higiénia mellett még van valami, amit különösen ilyenkor, a hűvösebb, őszi – téli reggeleken fogunk tudni kiélvezni igazán. Ez pedig nem más, mint a kellemes, testmeleg felület. Ha egy öntöttmárvány kádban egy finom, habos, lazító fürdőt veszünk, annak vize is jóval később hűl majd ki, mint egy korábbi, hagyományos lemezkád esetén.

 

4. UV álló, nem kopik, nem törik…

Amit ebből a különleges, innovatív anyagból készítenek, annak a színe nem kopik, nem fakul, és UV fényre sem színeződik el. Ez azért fontos, mert nem csupán hófehér, hanem akár krémfehér, fekete, vagy színes mosdók is készülnek ebből az anyagból. Sőt, a Marmorin gyárnak is léteznek már ilyen termékei. Elfelejthetjük tehát a porcelán mosdóknál már jól ismert „pókhálószerű” repedést, ha véletlenül egy súlyosabb tárgyat ejtünk bele a mosdóba.

 

5. Vágható, fúrható, sőt javítható felület

A Marmorin termékek bizonyítottan, 35%-al tartósabbak más gyártók hasonló termékeihez képest, de ez nem minden, ugyanis javíthatóak is, akár a saját otthonunkban, saját kezünkkel! Az öntöttmárvány termékekhez egy saját javítókészletet is kínál a gyártó, melynek segítségével bárki meg tudja oldani a javítást, ha egy véletlen baleset, egy nehezebb tárgy beleejtése miatt lepattant egy darabka a felületről. Ezzel a javítással egy tökéletes, sima, az eredeti felülettel teljesen egybeolvadó, hibátlan végeredményt kapunk.

 

 

Kíváncsi a részletekre, szívesen megtudna még többet?

Vagy szeretné megtekinteni az egyedülálló öntöttmárvány specialitásokból készülő szépséges dizájn mosdókat, kádakat, esetleg egyedi formai vagy szín elképzelése van a fürdőszobába? Akkor térjen be bátran az IBDesign bemutatótermébe, ahol az IBD Magyarország Kft szakemberei készséggel és szakértelemmel állnak az Ön rendelkezésére!

 

 

A Marmorin további termékeiről blog oldalunkon is tájékozódhat!

A CIKK SZERZŐJE

elérhetőség

IBDESIGN BY MARMORIN

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Az eltelt évtizedek nem csak a gyártási tapasztalatok miatt jelentősek, de azért is, mert ezalatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgoztak ki, aminek eredményeképpen most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabokat  tudnak Önnek kínálni. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket vihet otthonába.

Tudta?A belépést követően számos extra vár Önre. Akár ezt a bejegyzést is elmentheti "kedvencek" tárába! Regisztráljon be és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!

Országos viszonteladó kereső

EZEKET OLVASTA MÁR?

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!