Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

A Night Watch a legtrendibb zöld 2019-ben!

A PPG Paints vállalat minden évben kiválasztja a következő év legtrendibb színeit, ami 2019-ben a Night Watch fantázia névre hallgató zöld szín lesz. Azt mind jól tudjuk, hogy a megfelelő szín kiválasztása nem egyszerű feladat, főleg akkor nem, ha ilyen merész árnyalatról van szó, mint a Night Watch.

 

Forrás: Pinterest

 

Vajon milyen előnyei vannak egy ilyen merész és sötét színnek, amilyen 2019 egyik legkarakteresebb színe lesz? A kortárs enteriőr design számtalan stílusirányzat jól eltalált keveredésével formálja otthonunkat és ebbe belefér, hogy hangsúlyos színek kerüljenek a falakra. Nem kell már azon görcsölnünk, hogy mit is kezdjünk az üres falfelületekkel. Nyugodtan felejtsük el a konzervatív megoldásokat, hangsúlyozzuk merész mintákkal a felületeket, mixeljünk különböző stílusokat, vagy akár álmaink legvadabb színével dobjuk fel a csupasz falakat!

Akkor sem kell lemondanunk a sötétebb árnyalatokról, ha kis alapterületű szobába szeretnénk ezt a színt használni. A legújabb lakástrendek egyenesen oda vannak a kreatív megoldásokért, ezért akár egyetlen falon is használhatjuk a Night Watch zöld színét. Emeljük ki vele a lakásunk egyetlen pontját, hangsúlyozzuk a kedvenc részleteinket vele, és merjük elengedni a fantáziánkat!

 

   

Forrás: Pinterest                                                                 Forrás: Pinterest

 

A Night Watch a természet megnyugtató közelségét hozza el az otthonunkba, ahol megpihenhetünk a mindennapok rohanása után. A zöld a harmónia színe, nyugalmat áraszt otthonunkba, továbbá a fejlődésre és a reményre utal. Amellett, hogy a zöld szimbolikájához ennyi pozitív fogalom kötődik, bizonyítottan a legmegnyugtatóbb szín az emberi szem számára. A Night Watch mély, majdnem jádekő megjelenéséhez hasonlító zöldje a természetből jól ismert szín. Ezzel a zölddel még közelebb hozhatjuk otthonunkba az erdők csendjét és az esőerdők titokzatos történeteit.

 

A szín előnye, hogy markáns megjelenése ellenére kiválóan párosítható a paletta más színeivel is, meglepő és abszolút trendszetter megjelenést biztosítva ezzel bármilyen térnek. Használjuk bátran textil formájában, sőt akár kültéri bútorainkat is lefesthetjük vele, csak rajtunk áll a nagyszerű végeredmény.

 

Forrás: Pinterest

 

Ha még csak most ismerkedik a lakásfelújítással és nem érzi magad kellően merésznek egy ilyen szín használatához, van egy megoldásunk az Ön számára. A PPG Trilak színtervezőt azért hoztuk létre, hogy átalakítás előtt megnézhesse, hogyan mutat majd a kiválasztott árnyalat az otthonában. Ehhez nem kell mást tennie, csak ellátogatni a weboldalunkra, feltölteni egy fotót az átalakítani kívánt szobáról, és a megfelelő árnyalattal átszínezni.

 

Forrás: Pinterest

 

Természetesen a trendkutatók több színt is választanak, amik az adott évben domináns szerepet fognak betölteni, ezért mindenki megtalálhatja a személyiségére szabott színt.

 

 

Olvassa el a Színek az otthunkban szakértői anyagunkat és tudja meg, hogy függ össze életvitelünk a színekkel!

A Trilak további termékeiről az OtthoNNeked Blog oldalán is tájékozódhat!

A CIKK SZERZŐJE

elérhetőség

TRILAK

Fejlesztéseink célja, hogy a kor követelményeinek megfelelő, környezetbarát, korszerű és megbízható, akár a profi építtetők, akár a barkácsolók számára is könnyen felhasználható termékekkel tegyük örömforrássá az otthonszépítő munkát. Különösen igaz ez a gyerekszobára, amelyet az ügyes kezű szülők valóságos mesebirodalommá varázsolhatnak – ehhez kreatív ötletekkel és praktikus megoldásokkal is szeretnénk hozzájárulni.

Tudta?A belépést követően számos extra vár Önre. Akár ezt a bejegyzést is elmentheti "kedvencek" tárába! Regisztráljon be és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!

Országos viszonteladó kereső

EZEKET OLVASTA MÁR?

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!