BRAMAC

 

Bramac Kft. – a világ legnagyobb és Közép-Európában piacvezető tetőfedőanyag-gyártó cégcsoport, a közel 100 éves múltú Braas Monier Building Group tagjaként – több évtizede van jelen Magyarországon hazai gyártású tetőtermékeivel. Veszprémi és kecskeméti gyáraiban jelenleg 13 országba gyárt tetőtermékeket.

A Bramac a tetőiparban egyedülálló módon, szélsőséges időjárási körülmények között (időjárás-állomásain, valamint saját németországi szélcsatornájában) teszteli termékeit.

Modern betoncserepei ennek köszönhetően jelentősen, akár kétszer, illetve ötször mérettartóbbak, törésállóbbak, valamint fagyállóbbak az előírtaknál. A tető több mint cserép, a teljes biztonság, viharállóság, vízzáróság, hőszigetelés csak a megfelelő tartozékok beépítésével lehetséges.

A Bramac Kft. ezért a legteljesebb tetőrendszereket biztosítja a magyar piacon, több száz, speciálisan az adott tetőre szabott rendszerelemmel és folyamatos innovációkkal.

A Bramac legújabb tetőinnovációja, a Construma-díjas °Cool tető az aktuális trendek mentén kialakított tetőterek berendezéséhez ideális tetőrendszer.

A °Cool PREMIUM csomag Római Thermo Protector antracit vagy Tectura Thermo Protector antracit cseréppel, szakszerű átszellőzéssel, Pro Resistant 140 2S fóliával és Therm szigeteléssel akár 11 °C-os hőmérséklet-csökkenést eredményezhet a tetőtérben.

Ezzel rendkívül sok energiát takarít meg a háztartásokban. Már több mint 950 millió db tetőcserép, 630 ezer családi ház, 630 ezer magyar építkező, felújító és több, mint 2 millió komplett tetőrendszer-megrendelés jelzi, hogy a Bramac minősége, szakértelme és innovatív megközelítése már bizonyított, úgy az új építkezéseknél, mint a felújításoknál.

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!