Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

IBDESIGN BY AQUA-STEP

   +3630 466 1513
varga.erika@ibd.hu 
www.ibdesign.hu
  Országos partnerkereső
  Mintaterem: 1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.

 

Egy teljesen új laminált padló létrehozásának ötlete 1999-ben merült fel. Az Aqua-Step 2001-es megjelenése óta a víz és a laminált nem kérdés többé. A vizes helységek burkolására a legjobb megoldás.

Elérkezett az idő, hogy az építőipari anyagok extrudálásában felépített 40 év tapasztalatát a legújabb vízálló és hangelnyelő padlók kifejlesztésére fordítsák. Az eredmény nagy siker!

Mint a vízálló laminált padlók kifejlesztői és első gyártói, a Parcolys Flooring arra törekszik, hogy ezt a technológiát és szakértelmet tovább fejlessze a széles körben használatos padlók gyártásában.

Az Aqua-Step figyelmet fordít Önre: A gondoskodás soha nem volt ennyire egyszerű!

A teljes egészében 100%-ban vízálló Aqua-Step komfortos és probléma éveket kínál Önnek. Tökéletesen ellenáll víznek, nedvességnek vagy akár a párának is. Konyhában, fürdőszobában, mosókonyhában, folyosón, pincében tökéletesen használható. Az Aqua-Step kiváló minőségű szintetikus gyantából készül. Fa alkotóelemeket nem tartalmaz. Az Aqua-Step semmilyen légköri körülmények között sem púposodik fel. Az Aqua-Step-et javasoljuk közületi burkolásához, mint például fitnessz termekben, éttermekben, üzletekben, mivel minden szükséges technikai előírásnak megfelel.

Az Aqua-Step 30%-kal jobban elnyeli a zajt, mint a hagyományos fa laminált padló. Ezen felül az Aqua-Step különleges módon alkalmazkodik a környező hőmérséklethez, amely komfortos és barátságos érzést nyújt.

EXTRA ERŐS

A természet ihlette méhsejt-szerkezetű Aqua-step vízálló laminált padló új fogalommá vált a padlók világában: elnyeli a hangot, elvezeti a padlófűtés hőjét és meghatározza a termék erősségét. A panel magrésze kiváló minőségű, méhsejt-szerkezetű felépítés és szintetikus gyanta keveréke. Ezáltal IC3-as besorolásba tartozik, kategóriájában a legerősebb. Nagy terhelésnek és ütésnek is ellenáll.

KOPÁSÁLLÓ

Az AC4-es kopásállóságot a kialakított felszíni kopásálló réteg és a kemény mag kombinációja garantálja. A padló használható intenzív lakossági és általános közületi felhasználás esetén is, mint pl. fitnessz,- és wellness központokban, üzletekben, irodákban.

Az Aqua-Step gyorsan és könnyen összeilleszthető a speciálisan összepréselt illesztéseknek valamint a széles körben elterjedt Uniclick rendszernek köszönhetően, kategóriájában a legjobb, tökéletesen vízálló réteget eredményezve. Ez a nagyon rugalmas burkolási rendszer lehetővé teszi a padló többszöri újrarakását.

Az Aqua-Step-el akár 15m x 15m nagy felületek is leburkolhatók burkolatváltó profilok használata nélkül. A fürdőszobától a hálószobáig, a konyhától a nappaliig… optikailag esztétikusabb és megnövelt teret eredményez a helységben. Költségtakarékos és több ideje marad, hogy élvezze otthonát az Aqua-Steppel.

Az Aqua-Step vízzel és tisztítószerrel is tisztítható, teljesen higiénikus padlót eredményez. A padló baktériummentes és penészálló marad (allergiától szenvedőknek ideális). A magas sűrűségű padló bevonatnak és a tökéletes vízállóságnak köszönhetően a szennyeződés nem jut a padlóba.

FA HATÁSÚ MINTÁZATOK

Original: nincs fózolás, a panelek észrevétlenül illeszkednek, a belső térnek még több geometriát adva. Wood 2V: a panelek hosszanti oldalukon enyhén fózoltak. Wood 4V:a panelek minden oldalon fózoltak. A V bemélyedés a belső tér mélység érzetét kelti. Hajópadló: a panelek hosszanti oldalukon fózoltak. A fekete szögletes barázda a valódi hajópadló érzetét adja vissza.

KŐHATÁSÚ MINTÁZATOK

Az Aqua-Step Mini kerámia és természetes kőhatású lapjai ugyanazt a kellemes érzetet adják akár látványban akár tapintásra, mint az Aqua-Step fahatású mintázatai. Ha optikailag el akarja különíteni a konyhát, a nappalit, a dolgozószobát és a társalgót akkor a laminált cseréphatású és fahatású családjai érdekes kombinációt kínálnak. Észrevétlen illeszkedéssel kombinálhatja a fa és a cseréphatású lapokat. Ezek a lapok kiegészítőként szolgálnak, de a belső térnek különböző kombinációs lehetőséget biztosítanak. A Pearl 4V minden oldalán fózolt. Minden kerámia és kőhatású mintázat gyöngy domborulatú bevonattal van ellátva, amely kiemeli a lapok természetes hatását.

IBDesign Mintaterem képekben:
Kattintson a képre, a galéria megnyitásához!

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!