ART & DESIGN LAKBERENDEZÉSI STÚDIÓ

 

   +3670 396 7350; +3670 308 4075
 info@art-design.co.hu
 www.art-designlakberendezes.hu   
   Országos partnerkereső

 

Az ART & DESIGN Lakberendezés, mint azt a neve is tükrözi, teljes körű lakberendezéssel és tanácsadással, illetve dizájntervezéssel foglalkozik.

Mivel napjainkban igencsak nagy az igény a tervezésre és a kivitelezésre, így minden szegmenst lefedő szolgáltatáscsomagokkal állunk leendő ügyfeleink rendelkezésére. Cégünk az Arrital olasz konyhabútorok hivatalos magyarországi forgalmazója immáron több, mint 20 éve.

Eurocucina 2016

Andrea Berton séf és Arch. Franco Driusso tervező összefogtak, hogy a professzionális éttermi konyha praktikumát átültessék az otthonokba, különös tekintettel a letisztultan elegáns formákra, alapanyagokra és funkcionalitásra. Kreatív munkájukból jött létre az AKB_08 (Arrital Kitchen Berton_08) konyhabútor. A konyhabútor innovatív elemei között megtalálható többfunkciós „Twice” pult olyan megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a munkafázishoz szükséges alapvető rozsdamentes eszközök (kések, spatulák) kiemelkedjenek a pultból. Teljesen egyedi a séf ihlette „AKB_Board”, a kihúzható vágódeszkákat tartalmazó, intelligens rozsdamentes rendszer, amely a séf funkcionális igényeinek megfelelően fa és teflon vágódeszkát tartalmaz, melyek kivehetők és könnyen tisztán tarthatók. Egyedi a csúszópályán mozgó „Focus on” világítási rendszer, amely a séf igényei szerint könnyedén tudja követni és megvilágítani a tevékenységének megfelelő különböző munkaszakaszokat. Ez egy LED lámpás akkumulátoros rendszer. Akik komolyan gondolják a főzésben az igényességet, azoknak fontos a „Salamander” rendszer, amivel meghatározott hőmérsékleten tudjuk tartani az élelmiszert.

Az Arrital AKB_08 konyhabútor az egyedileg kialakított munkaterületekkel, hasznos funkciókkal, nagy tárolókkal és polcokkal ugyanazt a színvonalat képviseli, mint a professzionális konyhák. 

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!