Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Az otthon vagy a nyaraló teljes felújítása 2.rész

 

Egy teljes felújítás során a szakipari munkákon túl szinte mindig a vizes helyiségek, a konyha és a fürdőszoba okozzák a legnagyobb gondot. A burkolatok terén szeretjük, ha a természetes textúrákat meleg hatás, és nagyfokú tartósság övezi, úgy hogy a lerakásuk sem időigényes. A szaniterek és a mosogató szintén kényes kérdés: legyen tartós, antibakteriális, lehessen javítani, és persze jó, ha a dizájn is kedvünkre való. És akkor még a nappali vagy a hálószobák sokoldalú, stílusunkhoz igazítható padlóit meg sem említettük!

Na, és ha már a burkolatok terén meghoztuk a nehéz döntést, akkor jöhet a konyha vagy a fürdőszoba átalakítása!

A Marmorin, a lengyel, többszörös design-díjas szanitergyár mind a mosdók, mind pedig a mosogatók terén nagyszerű innovációkkal, és rendkívül praktikus méret – és formabeli kialakításokkal segít bennünket mind az  otthonunk, mind a nyaralónk felújításában.

Milyen mosdót tegyünk a nyaralóba?

Ha a nyaralónk kicsi, akkor nem lenne észszerű egy nagy, tágas, öblös mosdót beépíteni. De pont az ilyen esetekre alkotta meg a gyártó a praktikus mini mosdóit, kézmosóit, vagy akár a vágható, egyedi méretre szabható pultos megoldásokat.

Ha pedig kicsivel több helyünk van, és a nyaralónkat is szeretnénk minél szebben, stílusosabban kialakítani, akkor – főleg, ha vízparti nyaralóval rendelkezünk – mit szólnánk stílusosan egy ilyen hajót, kis csónak formájú kis üdítő szépséghez?

A Palera mosdó esetében a tervezők megint nem ismertek lehetetlent!

A bájos papírcsónakra emlékeztető mosdókagyló igazán játékos vonalvezetésével, különleges formájával egy valódi műremek! Nem véletlen, hogy már egy balatoni hotel is rendelt ebből a típusból nagyobb tételben. Az Ön balatoni nyaralójának fürdőszobájában is stílusos kiegészítő lehetne.

Ha megvan a mosdó, máris itt van a következő nagy kérdés: milyen mosogatót válasszunk?

Nyár és nyaralás révén – leginkább a higiénia lesz az, ami elengedhetetlen, hiszen a nagy nyári melegben egyébként is gyorsabban megy tönkre minden étel, legyen az zöldség, gyümölcs, vagy hús, hal…

Egy jó mosogató első nagyon fontos szempontja a higiénia, melyet ideális esetben már a mosdó anyagával együtt megkapunk. A Marmorin mosogatók esetében a speciális BioCote felület gondoskodik arról, hogy szinte porózusmentes felületén semmilyen piszok, por, szennyeződés ne tapadhasson meg. A Marmorin a BioCote-al együttműködve fejlesztette ki a különleges, ezüst technológiával dúsított adalékanyagot, melyet hozzákeverve a Marmorin mosogatók Magranit (gránitőrlemény) anyagához, a termékek igen ellenállóak lesznek a gombákkal, baktériumokkal és egyéb élősködőkkel szemben. Ezen kívül még az elszíneződés veszélyét, valamint a környezetünk károsítását is megakadályozza – így valóban csupa haszon, különösen nyáron, amikor egyébként is több szennyeződést, csírát viszünk be a friss gyümölcsökkel, zöldségekkel a konyhába.

A Marmorin konyhai termékvonalának leginkább szembeötlő tulajdonsága a kiváló ergonómiai tervezés, mely elengedhetetlen a kényelmes, napi szintű használathoz. Fontos megemlíteni, hogy a Marmorin mosogatótálcák 12 féle színárnyalatban készülnek, melyek közt egyedi, extra színek is megtalálhatók.

Mindezeken túl, valamennyi termékre jellemző a letisztult formavilág, a szép, egyszerű, olykor egészen egyedi vonalvezetés. Mi kellhet még egy ideális nyaralóba? Már csak a megfelelő bútorok, lakástextíliák, egy jó zuhanyzó – és kész is!

Várjuk szeretettel az IBD minta bemutatótermében a cikkben ajánlott termékekkel. A mellettünk lévő partnerüzleteinkben pedig a többi, egyéb berendezést és bútorokat is beszerezheti!

A CIKK SZERZŐJE

elérhetőség

IBDESIGN BY MARMORIN

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Az eltelt évtizedek nem csak a gyártási tapasztalatok miatt jelentősek, de azért is, mert ezalatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgoztak ki, aminek eredményeképpen most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabokat  tudnak Önnek kínálni. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket vihet otthonába.

Tudta?A belépést követően számos extra vár Önre. Akár ezt a bejegyzést is elmentheti "kedvencek" tárába! Regisztráljon be és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!

Országos viszonteladó kereső

EZEKET OLVASTA MÁR?

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!