Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Cikkek

Ezen az oldalon partnereink által forgalmazott termékeiről és szolgáltatásairól olvashat hasznos gondolatokról, tippekről, ötletekről, sok képpel illusztrálva.
A terasz "didaktikailag" nehezen besorolható része a háznak, nehéz eldönteni, hogy kültér, vagy beltér. Burkolása többnyire az építkezés végére marad, ahol az építtetőknek elfogy a fantáziája, a pénze, és a lendülete - ez sajnos általános. Sokszor meg is bánjuk később, hogy elhanyagoltuk, és pár év múlva bontással, cserével próbáljuk helyrehozni a hibát.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

A virágkorát élő provance-i és vintage stílus idén is a magyar konyhák uralkodó irányzata lesz, de mellette továbbra is népszerű a minimal design. A szakértők szerint a praktikus kialakítású konyhák legalább 10-15 évig kiszolgálják az embert és stílusuk sem évül el az idő folyamán. Egy teljes felújítás azonban költségigényes....
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

A jó idő beköszöntével egyidőben előkerülnek a kerti székek és asztalok is. Mindenki szívesen üldögél a teraszon vagy az udvaron a naplementét nézve. Az idilli képet azonban könnyen elcsúfíthatja kerti bútoraink nem megfelelő állapota. ​Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet újjávarázsolni kopott fafelületeket a Bondex termékek segítségével.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Milyen jó, amikor összegyűlik egy baráti társaság a teraszon, az asztal roskadozik a sok ételtől, italtól, száll a füstölt hús illata a levegőben és nagy nevetések törik meg a kellemes cseverészést! ​Lássuk, mi kell ahhoz, hogy egy ilyen összejövetel igazán idilli lehessen? A tágas teraszon és a barátokon túl az innovatív teraszmegoldások segítenek a tökéletes kikapcsolódásban.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

A fürdőszoba kialakítása, és annak praktikus és nem utolsó sorban esztétikus megtervezése nem egyszerű feladat! Sokan másoljuk az ötleteket innen-onnan, vagy megyünk a hagyományok, a megszokás, esetleg az épp aktuális trendek után. Így aztán kialakulnak úgymond „tipikus” hibák, amiket az első önálló fürdőszobánk kialakításakor szinte mindannyian elkövetünk.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!