Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Cikkek

Ezen az oldalon partnereink által forgalmazott termékeiről és szolgáltatásairól olvashat hasznos gondolatokról, tippekről, ötletekről, sok képpel illusztrálva.
Az Otti Manufactura Kft. elsősorban burkolatgyártással, művészeti, dekorációs munkákkal, és a burkoláshoz szükséges segédanyagok forgalmazásával  foglalkozik. Tervezünk is - talán ez adja termékeink különlegességét. Gyakorlatból tudjuk ugyanis, hogy egy tervezőnek a munkája során mire van szüksége. Mielőtt felújításba, építésbe kezd, szakember gárdánkkal segítséget nyújtunk ahhoz, hogy házából a megálmodott Otthon legyen.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Csorba Anita DIY videóiban otthon is könnyen elkészíthető, mégis látványos berendezési tárgyak vagy ajándékok elkészítését mutatja be. Ha a csemeték szeretnek fúrni-faragni, de mindig szanaszét hagyják a játékszerszámaikat, akkor készítsük el ezt a szuper kis munkaállomást éjjeliszekrényből, mellyel rendszert vihetünk az otthoni káoszba.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Akár a környezettudatos szemlélet, akár a természethez való vonzódásunk, akár a minimál stílustól való gyökeres eltérés motivál bennünket, egy biztos: a vidéki báj, a rusztikus megoldások örök nyarat varázsolnak otthonunk tereibe, így a fürdőszoba enteriőrbe is. Mitől lesz egy fürdőszoba Country stílusú, illetve ez a stílus hogyan illeszthető be modern, kortárs tereinkbe? Erre adunk most 6 remek receptet…
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Fürdőszoba lámpákról szóló cikksorozatunk 2. részében mutatunk néhány tökéletes példát: olyat amelyik egyszerre trendi és praktikus is. Előző cikkünkben (linket betenni!) leírtuk, milyen szempontokat kell figyelembe venni, amikor fürdőszobába keresünk lámpát. Hogy könnyebb legyen kiválasztani a leginkább hozzánk illetve a fürdőnkbe illő lámpát, most mutatunk néhány izgalmas megoldást.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Az ingen bekapcsolva hagyott vasaló, a tűzhelyen felejtett fazék, igazi gyertyákkal díszített karácsonyfa, benzineskanna a garázsban – a mindennapokból jól ismert tűzesetek okozói. Sajnos az esetek 99%-a emberi gondatlanságból történik, de a lángok terjedésében nagy szerepük van a nem megfelelő minőségű bejárati, vagy beltéri ajtóknak, nyílászáróknak is. 
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Mindannyian ugyanazzal a vággyal kezdünk neki otthonunk megvalósításának - stílusos, hangulatos, szép enteriőrökben szeretnénk élni. ​Látogasson el OKTÓBER 12-14. között az OTTHON Design ősz kiállításra és keresse az INNOVÁCIÓ - OTTHON standot, ahol olyan esztétikus színpárosításokkal találkozhat, mint a kifinomult türkiz-szürke, a vonzó fehér-bordó és a meghökkentő beton-arany. 
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

A mai rohanó világban kiemelten fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk a relaxációra. Látogasson el OKTÓBER 12-14. között az OTTHON Design ősz kiállításra és keresse az INNOVÁCIÓ - OTTHON standot, ahol számtalan ötletet adunk arra, hogyan alakítsa ki otthonát, úgy, hogy az ott eltöltött “pihenőidő” valódi felüdülés legyen testének és lelkének egyaránt!
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!