Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Cikkek

Ezen az oldalon partnereink által forgalmazott termékeiről és szolgáltatásairól olvashat hasznos gondolatokról, tippekről, ötletekről, sok képpel illusztrálva.
A tágas, légies otthon mindannyiunk álma, ugyanakkor nem mindenki büszkélkedhet ilyennel! Ha Ön is úgy érzi, hogy túl kicsi, túl zsúfolt az otthona, akkor olvasson tovább, mert most eláruljuk, hogy melyek az apró, de hatásos trükkök, melyekkel optikailag akár meg is duplázhatja az olyan szűkösebb, természetüknél fogva eleve kisebb terek méretét, mint a konyha, a háló, vagy a fürdőszoba… 
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Saját használatra és befektetésnek is egyre vonzóbb a panellakás, különösen, ha felújított. A fővárosba, megyeszékhelyre költözők körében is az egyik legnépszerűbb lakástípus. Sokat számít, hogy a korszerűsítéséhez szükséges tőke könnyedén összegyűlhet állami támogatásból is.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

A tudatos jelenlét építészete felrúg minden szabályt, és az érzetet, a világban való létezés tökéletes átélését helyezi előtérbe. Nem is stílus ez, inkább a lét egy módja. Eszköztárának legfőbb összetevői a négy alapelem – föld, levegő, tűz és víz – hangsúlyozása, ezek építészeti kifejtése. 
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Otthonunkban az eltérő helyek, élethelyzetek más-más fénymennyiséget és világítást igényelnek, amit különböző fényerejű, színhőmérsékletű lámpákkal meg tudunk valósítani. De mit tegyünk, ha egy adott helyiséget más-más célokra is használunk, és ezekhez eltérő fényre lenne szükségünk? A megoldás az EGLO Relax & Work.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

A természet szépségét már otthonában is élvezheti, a HARO kiegészítők ugyanis tökéletes harmóniát nyújtanak – kiemelve a fa egyedi, autentikus karakterét. Így nemcsak a padló, de a fal és a lépcső, sőt az asztal is gyönyörű, természet ihlette felületet kaphat, megalkotva ezzel otthonunkban a belső tér tökéletes egységét: modern, kényelmes lakótér, mely elegáns, de biztonságot adó melegséget áraszt.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!