Cikkek

Ezen az oldalon Tagcégeink által forgalmazott termékeiről és szolgáltatásairól olvashat, valamint Lakberendezőink osztanak meg hasznos gondolatokat, tippeket, ötleteket és képeket.
Köszönjük, hogy nagyon sokan részt vettek a Construma kiállítás alatti játékunkban, végiglátogatták a Partnercégeinket, és összegyűjtötték a matricákat. A tegnapi napon kisorsoltuk a nyerteseket. A névsor ide kattintva tekinthető meg. Gratulálunk!
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Ezúton is szeretnénk megköszönni a látogatóinknak, hogy ilyen sokan felkeresték standunkat, a Construma-Otthondesign kiállításon. Az összefogás partnereinek együttműködésével idén - a visszajelzések szerint - minden eddiginél látványosabb és szebb standot sikerült bemutatni a 10 minienteriőron, életérzésen keresztül.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Életünk egy jelentős részét a fürdőszobában és a lakás vizes helyiségeiben töltjük, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy ezek hogyan néznek ki, milyen hangulatot árasztanak, és milyen eszközökkel szereljük fel őket.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

A tavasz mindig az új élet szimbóluma, az a körforgás, amint a hosszú tél után már alig vártunk. A természet megújul, éledezik, s vele együtt bennünk is feltámad a vágy a megújulásra. Testünk-lelkünk vágyakozik a felfrissülésre, ahogyan otthonunkat, lakókörnyezetünket is szívesen frissítjük, rendezzük át, csinosítjuk az új trendeknek, aktuális irányzatoknak megfelelően.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Újítsuk fel a lakást! Kellene új tapéta, ülőgarnitúra, és a laminált padlót is kicserélhetnénk. Jaj, a zuhanykabin is olyan ronda már, hogy abból sem ártana egy új. Hogy a csapokkal mi legyen…? Jók azok még! A fenti gondolatsor sajnos igen gyakori, ezért felmerül a kérdés: van egyáltalán igény a minőségi csaptelepekre? Mit mond erről a KLUDI értékesítője, Debreczeni István?
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

A vintage stílus pár szezonnal ezelőtt meghódította a ruhatárunkat, a lakberendezésben pedig már évek óta megkerülhetetlen. A Bondex Vintage termékcsaláddal könnyen otthonunkba csempészhetjük a stílus klasszikus jegyeit egy felújított asztalka, komód vagy éppen szék formájában......
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Az éghajlat nem bánik kegyesen az északi népekkel, akik a zord idő és a hónapokig tartó sötétség elől otthonaikba húzódnak. Nyilván ennek is köszönhető a híresen kifinomult lakberendezési érzék: odabent újrateremtik a természetet, csak sokkal barátságosabb formában.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Idei kád újdonságaink közül most a különleges Freedom W kádat mutatjuk be, mely egyik impozáns, elegáns szereplője lehet fürdőszobánknak. A szabadon álló Freedom kádsorozat már eddig is nagy kedvence volt a minimalizmust kedvelőknek és az  egyedi fürdőszobák rajongóinak. 
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

A Style and Home Kft. által létrehozott OTTHONNEKED összefogás idén harmadik alkalommal hirdeti meg építészek, belsőépítészek, lakberendezők, enteriőrtervezők, dizájnerek és jelenleg még tanulmányaikat folytató építész, belsőépítész, lakberendező és dizájner hallgatók számára Style&Draw enteriőr nyílt pályázatát.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!