Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Cikkek

Ezen az oldalon partnereink által forgalmazott termékeiről és szolgáltatásairól olvashat hasznos gondolatokról, tippekről, ötletekről, sok képpel illusztrálva.
Általában kevés szó esik az ideális WC kritériumairól, pedig ha igazán komfortos fürdőszobát szeretnénk, nem szoríthatjuk háttérbe ezt a fontos szanitert. Cikkünkben 3 olyan szempontra szeretnénk felhívni a figyelmét, mely segíthet a hosszú távra szóló, jó döntés meghozatalában.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

A fürdőszoba és a konyha otthonunk legveszélyesebb helyiségei. Ha nem vigyázunk, itt tudjuk leforrázni, megégetni magunkat, és el is csúszhatunk a vizes, nedves padló csúszós felületén. Ez a gyermekekre, idősebbekre, mozgáskorlátozottakra nézve fokozottabb veszélyt jelenthet, de az egészséges felnőtt embert is érheti baleset, ha nem figyel oda. Mutatjuk, mire érdemes ügyelni már a vizes blokkok kialakításakor, és hogyan tehető biztonságosabb hellyé a fürdőszoba! 
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Partnerünk, az ELKO EP nagyszerű ajánlattal készült. Ha Önnek is gondot okoz, mi kerüljön a karácsonyfa alá, lepje meg családját egy iNELS okosház csomaggal! Most akciós áron vásárolhatja meg az iNELS épületautomatizálási rendszerét!
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Kínálatunkban a konyhai tárolórendszerek tekintetében számos választási lehetőség nyílik akár minőségi- illetve árkategóriák szerint is. A klasszikus irányvonalat képviselő, megjelenésükben hagyományos, illetve a legkedvezőbb árú termékeket az érdeklődők a FOREST WIRE kategória alatt találhatják.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

A fürdőszoba az a helyiség, ahol akkor is mindenképp töltünk időt, ha rohanó életet élünk és szinte csak aludni járunk haza. Ezért nem meglepő, ha hangulatos és harmóniát sugárzó fürdőhelyiséget szeretnénk kialakítani. Szerencsére több módja is van annak, hogy feldobjuk fürdőszobánkat, anélkül, hogy teljes átalakításon esne át a helyiség.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Jó hírünk van azok számára, akik kő vagy csempe hatású burkolatot szeretnének otthonukba anélkül, hogy lefagyna a lábuk! A HARO CELENIO padlói élethűen utánozzák a hidegburkolatot, hogy otthona olyan hatású legyen, amilyennek Ön szeretné, emellett kellemes puha és meleg érzetet biztosít. 
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

A fürdőszoba általában kevesebb négyzetméteren megvalósított helyiség a lakás többi szobájához képest. Viszont a burkolatok legnagyobb mennyiségben a fürdőszobában jelennek meg, ezért nagyon fontos döntés ezek kiválasztása. Köveink sajátos hangulatot adnak a térnek, és színben, formában igen nagy választékban kaphatók az Otti Manufacturánál.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Az OTTHONNEKED összefogás 2018-as Jövő Otthonai pályázóit leginkább a személyes téma ragadta meg. Az önkifejezési lehetőséget nyújtó „Építész háza” témát valamennyi versenyző szerette, akárcsak a pályázat kötetlen jellegét  - jelent meg a cikk az építészforum.hu weboldalon.
Olvasson tovább

Szavazatok száma: 0

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!