A festő szakmát is képviselik az Euroskills 2018 versenyen

Az EuroSkills egy jelentős nemzetközi szakmai esemény, ami tulajdonképpen a fiatal szakemberek Európa-bajnoksága, valamint látványos bemutatója a szakmáknak és a legfrissebb európai fejlesztéseknek. A versenyt kétévente rendezik meg, a WorldSkills Europe szervezet tagállamainak egyikében, ez évben hazánkban.

Az EuroSkills nem csak egy verseny, hisz kiállításoknak, konferenciáknak és egyéb szakmai rendezvényeknek is helyet biztosít, ugyanakkor lehetőség van kapcsolatépítésre és tapasztalatszerzésre is.

Az Európa legjobbja címért a kontinens legfelkészültebb szakemberei versenyeznek. Azok indulhatnak, akik még nem töltötték be a 25. életévüket. A jelentkezők olyan szakmákat képviselhetnek, mint az építőipar, a kreatív művészetek és divat, az információs és kommunikációs technológiák, a gyártási és mérnöki technológiák, a szállítás és logisztika és a szociális és személyi szolgáltatások.

 A festő szakmát a Trilak támogatásával egy fiatal szakmunkás versenyző, Cseke Szabolcs képviseli, aki 2017. évben a világversenyen 4. helyezést ért el. A kimagaslóan magas pontszám elérésével Nemzet Legjobbja címet és egy Kiválósági érmet is kapott.

A rendezvény helyszíne és ideje:

Idén, 2018. 09. 26-28. között Budapest (Hungexpo) a házigazdája a rangos szakmai eseménynek.

 Látogatási idő minden nap: 09:00 – 16:00

A festő versenyző az „A” pavilonban található.

A rendezvényre a belépés ingyenes, de a regisztráció kötelező, melyet az EuroSkills regisztrációs oldalán tehet meg. A regisztrációs válaszlevélben kapott belépővel lehet az eseményre kilátogatni.

A versenyről bővebb információ az EuroSkills honlapján és A Trilak főszponzori tájékoztatójában található.

Szurkoljunk együtt Szabolcsnak és az egész magyar csapatnak!



2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...