A fürdőszobában sem kell mellőznünk a klasszikus stílusokat!

Burkolatok, kőcsempék, lisztellók, és egyéb finomságok…. A fürdőszoba általában kevesebb négyzetméteren megvalósított helyiség a lakás többi szobájához képest. Viszont a burkolatok legnagyobb mennyiségben a fürdőszobában jelennek meg, ezért nagyon fontos döntés ezek kiválasztása. Köveink sajátos hangulatot adnak a térnek, és színben, formában igen nagy választékban kaphatók az Otti Manufacturánál.

A rusztikusabb vagy erősen barázdált burkolatok nem takaríthatók olyan jól, mint a sima felületű kőcsempék, viszont itt-ott érdemes feldobni a teret egy-egy karakteres megoldással. A fal egyes részei alkalmasak lehetnek erre, mert nem mindenhol kell naponta takarítani! Ahol viszont igen, ott az Art Deco, Hexa, Bauhaus, Mozaik10, Q10, Normand, vagy az Aulich lapok használata ajánlott – ezek könnyebben tisztíthatók, mint rusztikus társaiké.

Egy Otti öntött kőmosdó, egy beton- vagy műkőpult a csúcsdizájn kategóriába tartozik, miért hagynánk ki kedvenc fürdőszobánkból? Mestereink részint a meglévő szériasablonjainkkal gazdálkodnak, de szükség esetén egyedi méreteket és elképzeléseket is megvalósítunk!

lisztellók – mint kiegészítő termékek – általában kisebb méretű, párhuzamos oldalakkal rendelkező profilozott dekorcsíkok. Mondhatnánk úgy is: “kőstukkók”. Főként falon használatosak, a síkburkolatokat vízszintesen tagolják, vagy keretezik. Egyszerű, és ornamentikusan díszített típusokat egyaránt gyártunk, mert ezek a pálcikatagok jelentősen befolyásolják a burkolat díszítettségét, tagoltságát, és az egyedi tervezésnél a belsőépítészek, lakberendezők, felújítók szeretik a választékot.

Egy profilált „kőbordűr” valami olyan finom rezgést kölcsönöz a fürdőszobának, amelyet nem lehet összehasonlítani valamiféle gyári tapétacsíkkal! De az is érdekes megoldás, ha az egyik falat kiszemeljük a négy közül és antik festéssel, esetleg egy aprómintás Otti kőcsempével borítjuk. Mit szólna, ha a fal egyes részein kézzel festett bordűr futna végig? Ugye milyen különleges, és elegáns? Ezeket a csodaszép megoldásokat mind-mind megtalálja nálunk!

Az Otti Manufactura további termékeiről a cég honlapján, valamint Blog oldalunkon tájékozódhat!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...