Elegancia és légies fényesség Supergloss fehér padlóval

Magas minőség, hosszú élettartam, páratlan elegancia, légies, letisztult, gyönyörű dizájn jellemzi az ELESGO laminált padlóit. A hófehér Supergloss padló úgy fénylik, mint egy végtelen hómező. Tisztaságot, érintetlenséget és rendkívüli nyugalmat áraszt magából.


Bár első látásra beleszeretünk ebbe a gyönyörűségbe, mégis kételyeink támadnak vele kapcsoltban: mennyire kényes a felülete, mennyire csúszik, vajon könnyen tisztítható? Most ezeket az aggodalmakat szeretnénk eloszlatni.

Az ELESGO Supergloss padló akril anyagának és felületének köszönheti rendkívüli karcállóságát és a horzsolásokkal szembeni ellenálló képességét.

Ne féljünk a fehér színtől!

Az ELESGO padlók felülete antisztatikus és akrilgyantából készült, tehát nagymértékben taszítja a port, és az anyag zárt pórusainak köszönhetően nem tudnak átjutni rajta a szennyeződések. A padló gyorsan tisztítható, nem marad foltos a felület, egy jól kicsavart nedves ruhával áttörölve évekig könnyen megőrizhetjük újszerűségét.

Biztos csúszik!

A másik félelem a csúszásveszély. Nem kell aggódnunk, ugyanis a mai modern, innovatív gyártási technológiáknak és felületkezelésnek köszönhetően a Supergloss padlók egyáltalán nem csúsznak.



Kényelem és szépség

A finoman lekerekített élek, az autentikus járólap megjelenés, és a strapabíró akrilgyanta felület gondoskodik a kényelmünkről is. Ráadásul a padló hátoldala egy speciális impregnált nátronpapírt tartalmaz, ennek köszönhetően él, lélegzik a padlónk, ez is sokat tesz hozzá annak hosszú élettartamához.

Az ELESGO padlók rugalmas kialakításának köszönhetően csökken a lépészaj, az akril felületnek köszönhetően pedig nem hűlnek ki teljesen a lapok, nem lesznek hűvösek, így akár mezítláb is sétálhatunk a padlón.



Egyéb érvek a laminált padló mellett

A laminált padlók 3-7 rétegből készülnek, ezáltal kiemelten tartósak. Emellett hozzávetőlegesen 25%-al kedvezőbb áron vásárolhatjuk meg, mint a hasonló keményfa padlókat, miközben a laminált padló is természetes: 90%-ban természetes fa anyagból készül.

A telepítése rendkívül egyszerű, ugyanis a laminált padlóburkolat ragasztós, és nyelv illetve horgony kialakítással készült. Egy professzionális installáció árától is megkímélnek bennünket a laminált padló gyártói, hiszen telepítéskor nincs szükség semmilyen szőnyeg vagy tapadókorong használatára. Telepítés után azonnal használatba vehető az új padló, hisz száradási időre sem kell várnunk.



A laminált padló deszkái általában szélesebbek, mint a hagyományos fapadlóké, ezért kevesebb lesz az egyes lemezek csökkentése, telepítése – vagyis, a folyamat jóval rövidebb ideig tart.

Tartósságuknak köszönhetően a legtöbb laminált padlót gyártó cég akár 10-15 vagy 20 éves garanciát is vállal a termékeikre, ez pedig mindenképpen hosszabb, mint a keményfa termékekre vállalt garanciák.

Ha Ön tervező, lakberendező, dizájner, vagy csak valami egészen különlegest keres – mondjuk élénk színű, vörös, kék, lila, szürke vagy éppen ragyogó hófehér modellt, vagy a különleges fa mintázatú modelleket szeretné exkluzív, fényes, lakkhatású felületben, tükörfényes megjelenéssel élvezni, akkor válogasson bátran a sokszínű, pazar ELESGO laminált padlók kínálatából, melyet az IBDesign elegáns, zuglói bemutatótermében élőben is megcsodálhat.

2023. július 26.

Kültéri nappalival és konyhával élvezik ki a nyarat a gyönyörű vidéki ház lakói

Inspiráló svéd nyári idill, ha több időt töltenénk a szabad levegőn. Ha kellemes, napsütéses idő van, az ember szívesebben tölti kint az idejét, mint a négy fal között –...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...