Építészek figyelmébe! -14. Média Építészeti Díja – A szerethető építészet

Együttműködő partnerünk, az epiteszforum.hu idén ismét megrendezi a Média Építészeti Díj nyilvános építészeti eseményét a Müpában, amelyre minden szakmabelit szeretettel várnak.

Szeretettel várjuk az év legizgalmasabb nyilvános építészeti eseményén a Müpában, 2018. november 8-án csütörtökön du. 17:00-kor!




MI IS EZ PONTOSAN?

A 14. Média Építészeti Díja nyílvános zsűrizése és gálaestje 17.00-kor kezdődik a Müpában. A rendezvény egy 4-5 órás, izgalmas kulturális esemény látványos előadásokkal, fotókkal, filmekkel és a végén díjátadó gálával.

Szórakoztatóan, egyszerűen és közérthetően beszélünk itt építészetről, hogy mindenki ráérezhessen a mai építészeti alkotások ízére. Elfogulatlan, nemzetközi szakértőkből álló zsűri választotta ki a legjobb épületeket és terveket.

Ez az év legfontosabb nyilvános építészeti eseménye az epiteszforum.hu szervezésében, ami évről évre sok ezer ember figyelmét irányítja a kortárs magyar építészet legfrissebb és legjobb alkotásaira.

Az esemény díszvendége: Vámossy Ferenc, Ybl-díjas, Széchenyi-díjas és Szent-Györgyi Albert-díjas magyar építész, építészettörténész, művészeti író

Jöjjön el, ismerje meg és találkozzon személyesen Magyarország legtehetségesebb tervezőivel és a legkiválóbb építőipari vállalkozások és szervezetek vezetőivel!

Belépődíj: bruttó 4.900 HUF

További információt az esemény weboldalán talál!

A program szervezője: epiteszforum.hu   

A programot a Magyar Építészkamara akkreditálta (Bírálati sorszám: 2018/172).

Kreditpont: 1 pont az eseményen résztvevőknek, 4 pont a díjazottaknak.

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...