Hogyan dobhatja fel fürdőszobáját néhány apró változtatás segítségével?

A fürdőszoba az a helyiség, ahol akkor is mindenképp töltünk időt, ha rohanó életet élünk és szinte csak aludni járunk haza. Ezért nem meglepő, ha hangulatos és harmóniát sugárzó fürdőhelyiséget szeretnénk kialakítani. Szerencsére több módja is van annak, hogy feldobjuk fürdőszobánkat, anélkül, hogy teljes átalakításon esne át a helyiség.

A cikket szerkesztette: Porcelanosa

​A PORCELANOSA gyár magasan kvalifikált, mely a termékei minőségén is megmutatkozik. A burkolatcsaládok letisztultak, naturálisak és minél inkább természetesek. A kő, a fa, a textilek textúrája élethűen jelenik meg a csempék és padlólapok felületén. Minden lapja élvágott, így pontosan, hajszálvékony fugával illeszthetőek. A tervezők játéka a lapok mintázata, egyes családoknál úgy alakítják ki, hogy a fuga egyáltalán nem látszik a lapok között, mert elrejti a mintázat. A Porcelanosa nem csak burkolatokat gyárt, hanem szanitereket és csaptelepeket is. Ha a Porcelanosa gyárcsoport kínálatából választ, akkor fürdőszobája elegáns lesz, időtálló és hosszú távra szóló.

 

Kapcsolat
Bemutatóterem
Porcelanosa

Vigyünk színt a fürdőszobába!

Ha fehér vagy pasztell színű csempe az uralkodó a fürdőhelyiségben, akkor nem árt, ha valamilyen kiegészítővel egy kis színt csempészünk a semlegességbe. A virág erre nagyon jó eszköz. Egy rózsaszín orchideával könnyedén elérhetjük a kívánt hatást és a párás környezet még kedvez is a növény fejlődésének. Szintén jó módszer színes mécsesek elhelyezése a fürdőszobában, melyek megfelelően alkalmazva orientálissá varázsolják a helyiséget, e mellett pedig kellemes illatot kölcsönöznek neki.

Dobjuk fel a zuhanyfülkét!

A zuhanyfülke könnyedén feldobható egy vidám mintázatú zuhanyfüggönnyel, és hozzá illő dísztárgyakat is választhatunk. A bohókás minták garantáltan mosolyt csalnak az arcunkra. Ha üveg vagy műanyag zuhanyfallal rendelkezünk, akkor pedig üvegfesték segítségével a külső részére kreatív mintákat rajzolhatunk, mely előcsalogatja művészi énünket.

Alkalmazzuk kreatívan a fényeket és a tükröket!

Különleges hangulatot teremthetünk a fények és a tükrök megszokottól eltérő alkalmazásával. Ne csak a mosdókagyló fölé helyezzünk tükröt, hanem akár a kád vagy a mosógép fölé is szerelhetünk fényvisszaverő felületet. A különböző design tükrök dekorációs elemként is funkcionálnak, mind emellett optikailag tágítják a teret, mely kis fürdőszobák esetében külön előnyös. A fényforrások esetében elszakadhatunk a hideg és meleg fehérfénytől, alkalmazhatunk színes égőket vagy divatos lámpatesteket a fürdőszobánkban is.

Használjunk mozaikot!

A mozaik csempe elemek könnyedén feldobhatják még a legunalmasabb fürdőszobákat is. Burkolhatunk velük akár egy-egy falat is, vagy díszítősorként helyezhetjük csempék közé. Ma már az üveg mozaikon kívül különböző anyagok utánzatai is elérhetőek, mint a kő vagy a fa, mellyel extrém hatást is elérhetünk.

Cseréljük le a csempét!

A legdrasztikusabb megoldás a csempék lecserélése, így ezzel érhetjük el a legnagyobb újdonság-érzetet. Semleges és élénk színek, minta nélküli és különleges mintázatú csempék közül egyaránt válogathatunk, csak ne vesszünk el a bőség zavarában!

VS Fürdőszoba Szalon Style&Home Lakberendezési Központban  található üzletében szakképzett kollégáink az Ön fürdőszobájának kialakításában és 3D látványtervezésben is készséggel segítenek. Kiváló minőségű, impozáns csempék és mozaikok közül válogathat, melyek segítenek abban, hogy fürdőszobája kellemes és pihentető hangulatú legyen.

Látogasson el központunkba és tekintse meg széleskörű kínálatunkat!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...