Igényeink szerint: okos árnyékolás és/vagy árnyékolás okosan, 1. rész

Hogyan lesz személyre szabott az árnyékolás? Ha trendi, akkor földtől plafonig üveg. Tájolása egyértelműen dél, hiszen ott jön be a legtöbb éltető napfény. Igen ám, de mi történik akkor, ha ez a jótékony napfény zavaróvá válik? Esetleg túlságosan felmelegíti a szobát, kiszívja a szintén divatos kanapé színét, belesüt a szemünkbe hétvégi sziesztánk alatt, vagy elégeti kedvenc orchideánk leveleit? Miként szelídíthetjük meg a nap sugarait?

Egy jól átgondolt és korszerű árnyékolástechnikával minden fent említett kellemetlenség orvosolható.

Az Internorm szakemberei különös figyelmet fordítanak a prémium kategóriás termékeket és a hozzájuk tartozó szolgáltatások finom összhangjára. Az innovatív árnyékolástechnika is ezen gondolatok mentén láthatott napvilágot, hiszen ha már az ablakok és ajtók kiválasztásánál ügyelünk a minőségi alapanyag, a modern gyártástechnológia és a szemet gyönyörködtető megjelenés betartására, a korszerű árnyékolás sem maradhat ki a sorból.

Ahhoz, hogy komfortérzetünk minden év- és napszakban a lehető legkellemesebb legyen, nem feledkezhetünk meg róla, hogy mi minden befolyásolhatja azt. Kezdve az épület tájolásától, folytatva a nyílászárók méretével, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a fény beeresztésének szabályozását sem, ezért célszerű már a tervezés során a komplex árnyékolástechnikával ellátott ablakok, tolóajtók beépítését választani.

A különböző színben elérhető redőnyök, reluxák tökéletesen gondoskodnak az ingatlan belső terének fényviszonyáról, a belső levegő hőmérséklet-, és CO2-szabályozásáról, ezzel együtt megfelelő védelmet nyújtanak a kíváncsi tekintetek elől.

Kombinálható, integrált és változatos

A tökéletes árnyékolástechnika túlmutat a fény-árnyék megfelelő módon történő szabályozásán. Az Internorm több mint 85 éves gyártói és ügyféltapasztalata alapján elmondhatjuk, hogy a termékek kombinálhatósága az, ami a magas minőségen túl piacvezetővé teszi árnyékolástechnikai rendszerünket. Hiszen mint ahogy az árnyékoló és rovarvédő termékek funkcionális egységet képeznek az ablakokkal, a választható stílusok mindezeket ötvözve támogatják a homlokzati design érvényesülését.

Öné a választás!

A különböző árnyékolástechnikai megoldások széles spektrumot biztosítanak ügyfeleinknek, hogy igényeiknek maximálisan megfelelő rendszert válasszanak otthonukba, a helyiség stílusát és funkcióját egyaránt figyelembe véve.

  • Kapcsolt szárnyú ablakok: Integrált, tehát védett árnyékolást és belátás elleni védelmet biztosít az üveglapok között. Reluxa, pliszé, vagy Duette® kivitelben választható, és I-tec önálló energiaellátású árnyékolástechnikával ügyfeleink igénye szerint kiegészíthető.
  • Raffstore: A lamellák segítségével egyszerűen szabályozható fény- és hővédelem, melyet igény esetén RETROLux nappali fény vezetéssel, és rovarhálóval kombinálunk.
  • Előtét és minitokos redőnyök: Teljes egészében ablakra szerelt árnyékolás, mely ügyfeleink igénye alapján rovarhálóval kombinálható.
  • Rovarháló: Kiemelkedő rovarvédelmet nyújt a fix keretes, nyíló- és tolókeretes rovarvédő háló, vagy rovarvédő roló, melyek árnyékolóval kombinálhatóak.
  • Zsalugáterek: Alumíniumból készült, számos kialakítási és design lehetőséggel bíró árnyékoló megoldás, mely rovarhálóval kombinálható.

Folytatjuk…

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...