Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Igényeink szerint: okos árnyékolás és/vagy árnyékolás okosan, 2. rész

Az Internorm I-tec technológiája a nyílászárók vasalatán, a szellőzőrendszeren, és a biztonsági üvegezésen túl a professzionális árnyékolásra is kiterjed. Az önálló energiaellátású árnyékolók nem csupán vezetékmentesek, de egyszerűen integrálhatók az Internorm minden kapcsolt szárnyú ablakába, külső áramforrás nélkül függetlenül működnek, valamint fejlesztésében a legújabb, napszakfelismerő üzemmódja lehetővé teszi a reluxa önálló nyitását és zárását napkeltekor és napnyugtakor.

Az árnyékolók természetesen kézi vezérléssel is működnek, de ha igazán luxus megoldásra vágyunk, akkor az okostelefonról, tabletről irányítható I-tec SmartWindow technológiát választjuk: MEGNÉZEM A VIDEÓT

 

Önálló energiaellátású árnyékolás

Az I-tec önálló energiaellátású árnyékolás technológiája professzionális kiegészítője minden Internorm kapcsolt szárnyú ablakrendszerének. A közvetlenül az üvegek között található, motorral működtetett reluxához nem szükséges külső áramforrás, mivel az energiát a reluxába épített napelemes modulból nyeri, melyet saját, beépített akkumulátorában tárolja.

Ahhoz, hogy a napkollektor működjön, nem szükséges erős napfény, hiszen az akkumulátorok töltése diffúz nappali fénynél is megtörténik. Az Internorm I-tec árnyékoló rendszere nem igényel elektromos vezetékeket sem, sőt, a kényelem fokozásáért a többféle épületvezérlésim rendszeren, például a Loxon smart home applikáción keresztül is vezérelhető.

 

Távvezérelt luxus-technológia

Az Internorm I-tec rendszere nem lenne tökéletes, ha professzionális nyílászáró megoldásainkhoz nem kapcsolnánk intelligens, távirányítással vezérelhető számítástechnikai rendszert. Az I-tec SmartWindow épületvezérlő rendszerével ugyanis nemcsak a teljes épületgépészeti rendszert és az ablakok szellőzését, de az árnyékolást is egyszerűen és könnyen vezérelhetjük okostelefonunk vagy tabletünk segítségével.

A távolság nem számít, hiszen úton vagy útfélen, határon innen és túl, az Internorm alkalmazással rugalmasan kezelhetjük a felülvilágító nyitószerkezeteket, az árnyékoló rendszert, valamint a nyitásfelügyelő segítségével, egy mozdulattal ellenőrizhetjük ablakaink állapotát.

Az I-tec SmartWindow alkalmazás a hozzá tartozó telepítési útmutatóval akár AppStore-ból, akár Google Play áruházból ingyenes letölthető, hogy a kezelőfelületen egy-egy érintéssel le-fel mozgathassuk a reluxákat, igény szerint beállítsuk a fényvezetést, valamint a szellőztetésben szabályozzuk a légmennyiséget. Akár a kanapénkról, kényelmesen megpihenve.

A CIKK SZERZŐJE

elérhetőség

INTERNORM

Napjainkban is hódít még a minimalizmus: letisztult architektúra, hatalmas üvegfelületek, fehér-szürke színdominancia. Ehhez a stílushoz sajátos építtetői igények társulnak. Hogyan válasszunk nyílászárót, ami az elvárásoknak megfelel? Tudjuk-e mit várhatunk el komfortban, biztonságban, egyedi elképzeléseink megvalósításában?

Tudta?A belépést követően számos extra vár Önre. Akár ezt a bejegyzést is elmentheti "kedvencek" tárába! Regisztráljon be és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!

Országos viszonteladó kereső

EZEKET OLVASTA MÁR?

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!