Igényeink szerint: okos árnyékolás és/vagy árnyékolás okosan, 2. rész

Az Internorm I-tec technológiája a nyílászárók vasalatán, a szellőzőrendszeren, és a biztonsági üvegezésen túl a professzionális árnyékolásra is kiterjed. Az önálló energiaellátású árnyékolók nem csupán vezetékmentesek, de egyszerűen integrálhatók az Internorm minden kapcsolt szárnyú ablakába, külső áramforrás nélkül függetlenül működnek, valamint fejlesztésében a legújabb, napszakfelismerő üzemmódja lehetővé teszi a reluxa önálló nyitását és zárását napkeltekor és napnyugtakor.


Az árnyékolók természetesen kézi vezérléssel is működnek, de ha igazán luxus megoldásra vágyunk, akkor az okostelefonról, tabletről irányítható I-tec SmartWindow technológiát választjuk: MEGNÉZEM A VIDEÓT

Önálló energiaellátású árnyékolás

Az I-tec önálló energiaellátású árnyékolás technológiája professzionális kiegészítője minden Internorm kapcsolt szárnyú ablakrendszerének. A közvetlenül az üvegek között található, motorral működtetett reluxához nem szükséges külső áramforrás, mivel az energiát a reluxába épített napelemes modulból nyeri, melyet saját, beépített akkumulátorában tárolja.

Ahhoz, hogy a napkollektor működjön, nem szükséges erős napfény, hiszen az akkumulátorok töltése diffúz nappali fénynél is megtörténik. Az Internorm I-tec árnyékoló rendszere nem igényel elektromos vezetékeket sem, sőt, a kényelem fokozásáért a többféle épületvezérlésim rendszeren, például a Loxon smart home applikáción keresztül is vezérelhető.

Távvezérelt luxus-technológia

Az Internorm I-tec rendszere nem lenne tökéletes, ha professzionális nyílászáró megoldásainkhoz nem kapcsolnánk intelligens, távirányítással vezérelhető számítástechnikai rendszert. Az I-tec SmartWindow épületvezérlő rendszerével ugyanis nemcsak a teljes épületgépészeti rendszert és az ablakok szellőzését, de az árnyékolást is egyszerűen és könnyen vezérelhetjük okostelefonunk vagy tabletünk segítségével.

A távolság nem számít, hiszen úton vagy útfélen, határon innen és túl, az Internorm alkalmazással rugalmasan kezelhetjük a felülvilágító nyitószerkezeteket, az árnyékoló rendszert, valamint a nyitásfelügyelő segítségével, egy mozdulattal ellenőrizhetjük ablakaink állapotát.

Az I-tec SmartWindow alkalmazás a hozzá tartozó telepítési útmutatóval akár AppStore-ból, akár Google Play áruházból ingyenes letölthető, hogy a kezelőfelületen egy-egy érintéssel le-fel mozgathassuk a reluxákat, igény szerint beállítsuk a fényvezetést, valamint a szellőztetésben szabályozzuk a légmennyiséget. Akár a kanapénkról, kényelmesen megpihenve.

2023. augusztus 21.

Akár vidéki iskolából is lehet idilli otthon

Bármilyen épület komfortos családi ingatlanná válhat, csak fantázia, kitartás és kreativitás szükséges hozzá. Egy virágárus úgy döntött családjával, hogy vidékre költözik,...

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...