Kerti kiegészítők: Grill, kőasztal, pad, virágláda, kaspó, és társai

Az anyagában színezett erős kvarcbetonból készült Otti tárgyak bírják a strapát, és mellette a kertünk díszei is egyben! A kerti utak mentén, vagy éppen célpontjában gyakran kőpadokat helyezünk el, körülötte kaspókkal, virágládákkal.

Tipp: Alakítsunk ki örökzöldekből, rózsákból, egynyáriakból növénycsoportokat, amelyek egy része a termőföldbe ültetett, egy része pedig edényekbe, ültetőládákba telepített növényekből állnak.


Virágládának, kaspónak használjunk az Otti kőedények mellett fadézsát, vas- és bádog véndőket, terrakotta cserepeket, minél többféle anyagból, és így igazán változatos- romantikus összképet kapunk!



A Lomi kőláda impozáns méretével lenyűgözi az embert. A faragott felület vonalvezetése egyszerre modern, és antik hatású!

A Paleolit, Kis Balaton, vagy a Nagy Balaton kőkaspók egyszerű mediterrán hatást adnak, míg a Takler kőváza stílusosan faragott kehely- alakja már inkább a polgári irányt képviseli.

Egyedi méretű modern virágládák kialakítására is van lehetőség az Ottinál!



Tipp: Vásároljunk az Otti kerti kutakból egy- egy tégelyt, és ültessünk bele színes egynyári virágokat. A lefolyó lyukára tegyünk egy nagyobb kődarabot, hogy a víz ne mossa ki a földből az értékes tápanyagokat. 3-5 cm vastagságban szórjunk a virágláda aljára kavicsréteget, így elkerülhetjük a túlöntözéskor jellemző vízpangást. Erre tegyük a termőföldet, és ültessük bele a palántákat.


2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...