Melegburkolatot a konyhába? Miért ne!

Milyen melegburkolatot találunk konyhába az IBDesign kínálatában?

Az IBDesign választéka meglehetősen széles, ugyanis válogathatunk laminált padlók, valódi fa parketták és vinyl burkolatokból egyaránt leendő konyhánkba. Vegyük most szemügyre alaposabban a laminált padlókat! Biztosan már Ön is elgondolkodott azon, hogy a laminált padlók mennyire vízállóak. Az alábbiakban eloszlatunk néhány tévhitet ezzel a kiváló melegburkolattal kapcsolatban.

Leggyakoribb tévhitek a konyha és a laminált padlók kapcsolatát illetően:

Először is tisztázzuk, hogy a konyhát alapvetően nem soroljuk a vizes helyiségek közé, így nem feltétlenül szükséges vízálló melegburkolatot választanunk. A mai laminált padlók mindegyike rendelkezik egy víztaszító réteggel, így bátran burkolhatjuk konyhába. Ez is jól mutatja, hogy a ma forgalomban lévő laminált padlók nem összehasonlíthatóak az első generációs elődjeikkel. Egy egyszerű példával élve: Régen, ha kiborítottunk egy pohár vizet, mire letérdeltünk feltörölni már szinte nyoma sem volt annak, hiszen a laminált padló beszívta a nedvességet és a fa megduzzadt. A mai laminált padlóknál ez nem fordulhat elő, így kár lenne ezért hideg lábérzetet adó burkolatot választani, vagy egy nem odaillő járólappal felborítani a konyha-nappali-étkező összhangját.

A vízzel kapcsolatos félelmek mellett a tisztántarthatóságot is tévhitek övezik. A “szóbeszéddel” ellentétben a laminált padlókat igenis könnyű ápolni, tisztítani - a zsírfoltokat ugyanolyan könnyedén eltávolíthatjuk laminált padlónkról, mint a hidegburkolatról.

Még egy apró-cseprő, de mégis “hasznos” előny, ha konyhánkba laminált padlót választunk: véletlen balesetek mindig történnek, hopp egy pohár, hopp egy tányér… lelökjük, leejtjük és máris eltörött! Laminált padlónk azonban nem pattan le, nem csorbul el, nem reped meg, ha ütés éri.

Ha fokozottabb biztonságra vágyunk…

Az előbbiekben tisztáztuk, hogy a mai laminált padlókat bátran burkolhatjuk konyhába. Azonban, ha ennek ellenére is maradtak félelmeink, akkor is van megoldás, hiszen ezen kívül számos más innovatív és kellően designos lehetőséget találunk a beltér burkolására.

Az IBDesign kínálatában megtalálható EGGER Aqua+ laminált padlók például kifejezetten nedvességállóak, bírják a folyamatos párát és kicsapódó vizet is. Mindezen tulajdonságokat a padlólapok anyagában való impregnálásának köszönhetjük. Tehát, ha fokozottabb biztonságra vágyik, válassza az EGGER Aqua+ termékeit!

Válogasson kedvére német minőségű HARO és EGGER laminált padló kínálatunkból, melyek Magyarországon kizárólagosan az IBDesign budapesti bemutatótermében és országos viszonteladó hálózatában érhetőek el!

Keresse meg az Önhöz legközelebbi partnert ide kattintva!

A CIKK SZERZŐJE

elérhetőség

IBDESIGN BY EGGER

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Tudta?A belépést követően számos extra vár Önre. Akár ezt a bejegyzést is elmentheti "kedvencek" tárába! Regisztráljon be és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!

Országos viszonteladó kereső

EZEKET OLVASTA MÁR?

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!