Pályázati eredmények 2018 – Jövő otthonai építészeti pályázat

Pénteken kihirdettük a Jövő otthonai építészeti pályázatunk eredményeit az OtthonDesign ősz kiállítás keretében, egy nagyszabású díjátadó eseményen. A Zsűri döntése értelmében a következő eredmények születtek:

Hallgató kategória

1. helyezett:        Gyüre Lilla                        300.000 Ft

2. helyezett:         Szabó Diána                      150.000 Ft

3. helyezett:         Senánszky Zsófia              100.000 Ft

3. helyezett:         Szalai László Zoltán          100.000 Ft

Praktizáló kategória (építész, építőművész, építészmérnöki diplomával rendelkező tervező)

1. helyezett:        Vörös Balázs                    900.000 Ft

2. helyezett:           –

3. helyezett:         Hámori Nikolett                 250.000 Ft

3. helyezett:         Rosta Sándor Csaba         250.000 Ft



Különdíjak:

  • A Hörmann Hungária Kft. különdíja a leginnovatívabb Hörmann termékfelhasználást tartalmazó pályázat részére egy szakmai úton való részvétel teljes ellátással, mely magában foglalja a BAU2019 Nemzetközi Építőipari Vásár megtekintését. A BAU kiállítás évek óta a világ legrangosabb építőipari seregszemléje. 2019-ben minden eddiginél nagyobb területen, 18 csarnokban, több mint 200.000 m²-en várják az érdeklődőket. A vásár egyedülálló lehetőséget biztosít az építészek, tervezők számára, hogy megismerjék a legmodernebb építőanyagokat és építészeti megoldásokat.

A különdíjat kapta: Jurdik Sarolta

  • Az Otti Manufactura Kft. felajánlja, hogy a termékeit legkreatívabban felhasználó pályázót, aki a legesztétikusabban és a legeredetibb enteriőrben jeleníti meg az Otti burkolatokat, egy szakmai nap keretében vendégül látja Székesfehérváron. A nyertesnek lehetősége lesz bepillantani a gyártásba, a technológiába, valamint meglátogathatja a székesfehérvári és ausztriai OTTI üzleteket is.

A különdíjat kapta: Vadász György

Minden Díjazottnak ezúton is szívből gratulálunk! Mindenkinek köszönjük, aki beadta pályázatát, időt és energiát szánt a pályamű elkészítésére, gratulálunk Mindenkinek.

A weboldalra az összes pályamunkát feltesszük és közönségszavazást indítunk, amelyre előreláthatólag novemberben kerül sor.

Gratulálunk!

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...