Televíziókészülékek elhelyezése Superinox bútorokon

A síkképernyős tévékészülékek elhelyezése nem csupán fából vagy bútorlapból készült, hagyományos bútorokban lehetséges. A Metalsistem Superinox Design termékválasztéka alternatívát kínál a készülékek látványos, korszerű elhelyezésére. Ezt a megoldást különösen ajánljuk bemutatótermekbe, irodákba, üzlethelyiségekbe, közösségi terekbe.




A magas minőségű nemesacél alapanyag garantálja az elegáns megjelenést. A fenti képen látható Porta Viky tévéállványon elhelyezve a készüléket meghökkentő hatást érhetünk el: a tévé szinte lebegni látszik. A készülék rögzítése biztos, az állvány pedig rendkívül stabil.




A Porta Videlmo tévéállvány két lerakó felületet is kínál a légies megjelenés mellett. Az ábrán megfigyelhető a készülék rögzítési lehetősége.



A Tavo Gio tévéállványon saját talppal rendelkező televíziót tudunk elhelyezni. Ha forgatható alapra tesszük a készüléket, könnyedén forgathatjuk a kívánt irányba. Az asztal nagy teherbírású, a többi termékhez hasonlóan könnyen tisztítható és ellenálló anyagának köszönhetően rendkívül tartós. Alsó műanyag polca plusz rakodófelületet biztosít. Kialakítása alkalmassá teszi lerakóasztalként való használatra is.





A Tavo Liu tévéasztal formavilágában a Tavo Gio testvérének tekinthető. Az ívelt és egyenes vonalak játékos variációi jelennek meg mindkét bútorban. A fenti képen látható módon kiegészíthetjük a bútort konzollal is, így látványosabban helyezhetjük el a készüléket, ráadásul plusz felületet is nyerünk.




A Tavo Li tévéasztalka újszerű vonalvezetésével magára vonzza a tekintetet. Saját talppal rendelkező készülék elhelyezésére alkalmas és rendelkezik egy plusz polccal is. A bútor magas minőségű alapanyaga igényes megjelenést biztosít, ezzel alkalmassá téve arra, hogy modern enteriőrökben is megállja a helyét.

Keresse fel honlapukat a teljes választék megtekintéséhez!

2023. július 03.

3 gyakori, idegesítő otthoni probléma – és a megoldásuk

Így küszöbölhetjük ki a frusztráló gikszereket otthonunkban. A legszebb, legigényesebben kialakított otthonokban is előfordulhatnak olyan problémák, amelyek őrületbe kergetik az...

2023. június 21.

Ezzel az egyedülálló, bámulatos dizájnmegoldással új szintre emelheted a fürdőt!

Innovatív technológiával készülnek a lenyűgöző falpanelek, amelyek a vizes helyiségekben is tökéletesen működnek. A LICO két elképesztő falpanel-kollekciója a legújabb trendek...

2023. június 06.

Így lesz tökéletes és álomszép falad otthonodban

A falak meghatározzák az enteriőrt, ezáltal pedig a lakók hangulatát is. Fontos ezért, hogy odafigyeljünk a részletekre – szerencsére költség- és időhatékonyan is ki lehet...