Teremtse meg a nyaralás élményét otthonában! 1. rész

Mitől érezzük magunkat jobban nyaralás közben, mint otthon? Szerepet játszik ebben a megváltozott környezet, amelyet a hotelek céltudatosan a pihenés kiszolgálására alakítottak ki, mind a belső, mind a külső terekben.

Milyen a tökéletes, nyugalmat árasztó, kikapcsoló környezet?

  • Rendezett, kerüli a zsúfoltságot.
  • Minőségi, időtálló, igényesen kidolgozott anyagokat használ.
  • Stílusos, a környezetébe harmonikusan illeszkedő vagy eltérő stílusával figyelemfelhívó.
  • Praktikusan elrendezett, minden szükséges eszköz könnyen elérhető.

Mindezeket a feltételeket teljesítik a Superinox pihenőbútorai.

A felhasznált rozsdamentes acél alapanyag, az igényes mérnöki tervezőmunka és a magas színvonalú kivitelezés garantálja a kifogástalan megjelenést, a jó teherbírást és a hosszú élettartamot. A bútorok kiválóan tűrik az időjárás viszontagságait és könnyen tisztán tarthatók.

A Superinox bútorok a modern stílust képviselik, eltérő hangulatú környezetben figyelemfelhívó, játékos ellenpontként állhatnak.

A kerti pihenéshez szükséges bútordarabok megtalálhatók a kínálatunkban, így összehangolt, kényelmes pihenőrészt alakíthat ki kertjében.

Napozóágyak, pihenőszékek

A napozóágyakat a kert több pontján is elhelyezhetjük: a medence mellett, a kert nyugalmas pontjain, árnyas vagy napos részeken. Fontos, hogy lehetőség legyen az árnyékolásra, hiszen a hosszan tartó napozás káros hatással van a bőrre. A hintaágy saját árnyékolással van ellátva, mivel mozgatása nehezebb.

Változatos, ugyanakkor harmonikus hatást érhetünk el azzal, ha több napozóágyat helyezünk el kertünkben, de más-más típus mellett döntünk. Kínálatunkból változatos megjelenésű darabok közül választhat, a hagyományos kialakításútól a játékos, fiatalos megjelenésűig.

A pihenőszékek a legmobilabb kerti pihenőbútorok, kis helyigényűek, mégis kényelmet biztosítanak. Érdemes néhányat beszerezni a pihenőágyak mellé is.


Kerekes tároló

A pihenőágyak és pihenőszékek által nyújtott kényelem akkor lesz teljes, ha a frissítőt, az olvasnivalót, és a gyümölcsöket a kezünk ügyében helyezhetjük el.



A második részben a kertben kialakított étkezőhelyről lesz szó.

2023. május 10.

Eladóvá vált Az ördög Pradát visel főszerkesztőjének lenyűgöző luxuslakása

Ez az a különleges New York-i otthon, amelyben az ominózus Harry Potter-leadási jelenet játszódik. A 2006-os Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada )című vígjáték rögtön a...

2023. április 19.

Ez a Long Island-i ház bizonyítja, hogy a betonvilág és a melegség tökéletesen megfér egymás mellett

A híres Raffaella Bortoluzzi építész különleges csodát alkotott a hétvégi luxusnyaralóban. Az Olaszországban és New Yorkban tanult, legendás építész, Raffaella Bortoluzzi...

2023. január 18.

Így lesz a fürdőszobádból wellness-szalon!

Minden nap tökéletes masszázsélményt kaphatunk, ha jól választunk – ezt pedig a testünk és lelkünk is megköszöni.  Már az ókori Rómában nagy hagyománya volt a különféle...