Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

BROIL KING

 

A grillezés több, mint pusztán az ételek elkészítésének egyik ízletes módja. Sokkal inkább egy társasági esemény: a család, a barátok összejönnek a „tűz” körül és együtt hoznak össze valami finomat, amit aztán azon melegében közösen fogyasztanak el. A szabadtéri sütés-főzés páratlan élmény mindenki számára. A legendás Broil King® segítségével szinte bármilyen ételt ízlésünk szerinti stílusban elkészíthetünk. Egy steak vagy sült ugyanolyan tökéletes lesz, mint egy hal vagy akár egy bonyolult desszert. A Broil King® kerti grillek rendszerével ugyanúgy élvezhetjük a régi, megszokott ízeket, ahogy újakat is kipróbálhatunk, de a kulináris csodák világában akár ismeretlen területekre is tévedhetünk. Lehetünk bátrak és újítók, sőt, akár a barbecue mesterei is, és edények, főzőlapok, rácsok és más alkalmatosságok is segítségünkre lehetnek a kanadai Broil King® kínálatából.

A közel száz éves történelemmel rendelkező kanadai Broil King olyan tapasztalatot halmozott fel a grillek gyártása és használata területén, amely lehetővé teszi számára, hogy a a világ egyik legjobb minőségű grillsütőjét kínálja. A sütés valódi értéke az íz, az aroma és az illat. Az Amerikában és Kanadában készülő grillsütők minden egyes eleme úgy épül fel, hogy az a tökéletes íz előállítását, az ételek aromájának megőrzését célozza meg. A Broil King nemcsak a gázüzemű grillsütők, hanem a faszenes, kamado formájú grillek területén is nagyon alkotott. A KEG-et hatalmas rajongótábor veszi körül egész Európában. Hívei között ott vannak az igazi ínyencek, a mesterszakácsok és a tehetséges hobbi grillezők is. A KEG olyan lehetőséget nyújt a faszenes grillezésre, amellyel ezidáig nem találkoztunk.

A Broil King kínálatát az évről évre bővülő kiegészítők kínálata teszi színessé. Soha nem láttunk annyi magas minőségű grill lapátot, fogót, edényt, pácoló ecsetet, fecskendőt, hamburger kosarat, pizzasütő kőlapot és készletet, mint a Broil King magas igényességgel megalkotott kiegészítő állványán.

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!