Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

IBDESIGN BY ELESGO

   +3630 466 1513
varga.erika@ibd.hu 
www.ibdesign.hu
  Országos partnerkereső
  Mintaterem: 1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.

 

A "Made in Germany" világszerte elismert minőségi és biztonságos termékek védjegye. Termékeiket Németországban gyártják modern létesítményekben motivált alkalmazottakkal, szigorú előírások és környezetbarát módszerek alkalmazásával. Számos módszert és szabadalmaztatott technológiát fejlesztettek a legjobb nyersanyagokkal kombinálva, hogy ügyfeleik magas minőségű terméket, és így még szebb életteret kapjanak.

Környezetvédelem

Nagy figyelmet fektetnek környezeti fenntarthatóságra, amikor az általuk használt nyersanyagokról van szó.
Új energiát generálnak a gyártásból származó hulladékból, vagyis újrahasznosítják azt. Az olyan anyagokat, amelyeket a cégen belül nem lehet tovább felhasználni, összegyűjtik és újrahasznosítják. A modern szűrőberendezéssel minimálisra csökkentik a levegőszennyezést. Minden aljzat megfelel az E1 kibocsátási osztályra vonatkozó irányelveknek és a jelenlegi globális szabványoknak.
 
Ezenkívül formaldehidmentes ragasztott forgácslapot használnak, amely hasonlóképpen viselheti a német "Blauer Engel" (kék angyal) tanúsítványt, mint minden MDF alaplemezzel ellátott panel. Különösen az ELESGO® módszereket is nagyfokú környezetvédelmi szempontok jellemzik. A termelésben nagyon kevés energiát használnak fel, szennyvíz és víz nélkül. Az alkalmazott oldószermentes akrilátgyanta nem bocsát ki olyan anyagot, amelyek károsak az egészségre.
 
Minőség ellenőrzés
 
Minőség a gyártótól a végső fogyasztóig.
Annak érdekében, hogy csak a legjobb termékek álljanak az ügyfelek rendelkezésére, minőségellenőrzéseket végeznek a termelés minden szakaszában. A termékeket folyamatosan felügyelik a szakképzett munkatársak, akik felelősek az összes minőségi követelmény kidolgozásáért.
 
Az állandó helyszíni minőségellenőrzés mellett termékeiket független intézetek is ellenőrzik.
 
PEFC tanúsítás
 
A PEFC az Erdőtanúsítási Rendszerek Támogatási Programját jelenti, amely egy nemzetközi erdőtanúsítási rendszer. Ez a világ legnagyobb független szervezete a fenntartható erdőgazdálkodás biztosításával és folyamatos fejlesztésével, garantált környezeti, társadalmi és gazdasági normákkal.

IBDesign Mintaterem képekben:
Kattintson a képre, a galéria megnyitásához!

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!