Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Építészeti inspirációtár

Ön egy helyen, hosszas keresgélés nélkül gyűjthet komplett, könnyen megvalósítható ötleteket inspirációtárunk segítségével, melyben építészek által készült profi kidolgozású házakat tekinthet meg – mindezt úgy, hogy Önnek lehetősége nyílik megtekinteni az adott ház teljes szerkezeti tervét.
 benedekdora21@gmail.com
   +36-30-464-84-19
A Budapesti Műegyetem végzős építészhallgatója vagyok. Szeretek pályázatokon részt venni, mert tapasztalatgyűjtés szempontjából nagyon jók, és az egyetemi képzés mellett olyan pluszt adnak, ami hasznos lesz számomra a szakmában.  
Inspiráció megtekintése

Szavazatok száma: 0

 b-kkft@t-online.hu
   +36-30-475-85-70
Munkahelyei: BUVÁTI, BME, Beöthy & Kiss Mérnökiroda Kft. Munkássága: Számos megépült intézmény, iskola, óvoda, tornaterem, lakóépület, műemlék rekonstrukció tervezője, sok pályázaton szerepelt sikerrel. Előadásokat tart, szakmai kiállításokon vesz részt, rendszeresen publikál. Kitüntetései: Nívódíjak, Ezüst Ácsceruza Díj.
Inspiráció megtekintése

Szavazatok száma: 0

 feher.zsolt.arch@gmail.com
   +36-70-392-50-61
A Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki karán szereztem építész diplomát 2012-ben. Jelenleg Győr mellett, Rábapatonán élek, és Győr környékén dolgozom építészként. Jelen pályázat kapcsán vetődött fel, hogy egykori diáktársaimmal, Kőhidi Tamással és Tóth-Posta Orsolyával ismét együtt dolgozzunk. A pályázatban bemutatott épület megalkotásában és a pályá...
Inspiráció megtekintése

Szavazatok száma: 0

 galosi.bettina@gmail.com
   +36-30-827-02-98
A Pécsi Tudományegyetem Műszaki Karának tervező építészmérnök mesterszak hallgatója vagyok. 
Inspiráció megtekintése

Szavazatok száma: 0

 go.laci93@gmail.com
   +36-20-389-20-75
Góman László vagyok, 24 éves. Az Ybl Miklós Építéstudományi Kar negyedéves hallgatója vagyok, tervező szakirányon. Egy élmény volt ezen a pályázaton dolgozni.
Inspiráció megtekintése

Szavazatok száma: 0

 jaskolaszlo@me.com
   +36-30-837-44-94
Jaskó László vagyok, építész. Két kislány édesapja. Sárospatakon nőttem fel és ma Győrben élek. A Pécsi Tudományi Egyetemen szereztem tervező építész oklevelet. Főleg lakóépületek tervezésével foglalkozom. Emellett kivitelezéssel és energetikai tanúsítások készítésével is  foglalkozom. A munkám a hivatásom.
Inspiráció megtekintése

Szavazatok száma: 0

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!