Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Harmónia és egység otthonában az Egger új lépcsőburkoló rendszereivel

Németország élen járó laminált padló gyára ismét nagyot alkotott! A legújabb 2018-2020-as EGGER kollekció különlegesen friss eleme az innovatív EGGER PRO lépcsőburkoló rendszer, mely a technológia és design forradalmi újításainak ötvözete. Nézzük meg kicsit közelebbről, hogyan léphetünk túl eddigi korlátainkon a lépcső tervezés- és felújítás világában!

Felújítaná elhasznált, megkopott lépcsőfeljáróját, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá?

Az EGGER új lépcsőburkoló rendszere a tökéletes megoldást jelentheti!

A lépcsőház lakásunk, vagy házunk központi része, egysége lehet, mely szerkezeti és formai szempontból egyaránt meghatározza otthonunk arcát. Mivel két szintet köt össze, így különösen nagy igénybevételnek van kitéve, ezért nagyon fontos, hogy minőségi burkolatot kapjon.  Az EGGER fejlesztői ezeket a szempontokat alapul véve tervezték meg a rendszert, mely ideális megoldást nyújt bármilyen lépcsőfeljáró felújításához vagy akár megépítéséhez.

Profi technológia – egyedi megoldások!

A burkolat szinte minden típusú lépcsőre felszerelhető, legyen az pihenőkkel vagy azok nélkül kiépített; egyenes, vagy kiálló járólappal rendelkező, és még sorolhatnánk… Emellett a stabilizáló profilnak és a csúszásgátló felületnek köszönhetően tökéletes biztonságot nyújt otthonunkban. A rendszer elemei méretre vághatóak, azaz teljes mértékben alkalmazkodnak az egyedi igényeinkhez, sőt a stabilizáló profil is két méretben rendelhető. A lépcsőfokok függőleges részét, a rugdosót is méretre vágott padlóburkoló lapokból alakíthatjuk ki.

Harmónia és design: egységes dekor felületek az egész lakásban

Ha az EGGER újdonságát választja lépcsője burkolására, a hangulat és harmónia eddig soha nem tapasztalt egységét valósíthatjuk meg otthonunkban! Azáltal, hogy a szobákkal megegyező burkolatot varázsolhatunk a lépcsőre is, megteremthetjük a helyiségek tökéletes összhangját, egyedi atmoszféráját.

Négy, az eredeti tölgyfa mintázatát idéző dekorból választhatunk:

A fehér és a szürke színvilág eleganciát sugároz, a világosabb árnyalatok segítségével optikailag tágíthatjuk is a tereket, emellett üde, fiatalos benyomást adnak.

A natúr és barna árnyalatokat pedig a klasszikus, otthonosan meleg hangulatot kedvelőknek és az egyszerűség erejében hívőknek is bátran ajánljuk.

Nézzük meg közelebbről, milyen elemekből is áll össze a komplett EGGER lépcsőburkoló rendszer:

A járólapok laminált padlóból készülnek, melyeknek tartós és ellenálló felülete hosszú évekig biztonságos és esztétikus marad. A rendszer moduláris, méretre vágható: egy padlóburkoló lap két lépcsőfokra elegendő. A felrakáshoz szükségünk lesz még színben passzoló akrilátra és ragasztóra is. A rendszer alapcsomagokban kapható, melynek tartalma és a feljáró paraméterei (vagyis az egyes fokok száma, mérete) alapján kiszámolható a szükséges anyagmennyiség.

Háromféle csomagot vásárolhatunk meg: a lépcsőfok-járólapkészletet két különböző méretben, illetve a pihenőlépcsőfokot. Ne feledkezzünk meg a tartozékokról sem! A szabadon álló lépcsőfokok oldalsó éleinek burkolásához elegáns tömörfa elemeket is vásárolhatunk. Az elhasználódott lépcsőfokok felújításához elengedhetetlen tartozék a perforált stabilizáló profil, a hozzá tartozó rögzítő készlettel.

Hogyan illeszkedik az EGGER PRO lépcsőburkoló rendszer a 2018-2020-as új kollekció világába?

Pont, mint a kirakó hiányzó darabja! A rendszer az Overall dekorok választékában kapható, melyben megtalálhatók a Comfort és Design modellek, továbbá az új EGGER PRO Laminált család.

A dekor elemek, melyeket kiválasztunk, a teljes feljáróhoz használhatók lesznek. A járólapok a laminált padlóból készülnek majd, míg a feljáró alján a fantasztikusan strapabíró EGGER PRO Design burkolatot használhatjuk. Ennek a burkolatnak jellemzője a nemes és eredeti design, ezért leginkább otthonunk közösségi tereibe javasolt, például az étkező vagy a nappali burkolására. A feljáró tetején azonos mintázatú PRO Comfort lapokkal boríthatjuk a felületet, ezáltal megteremtjük a harmonikus átmenetet a lakás többi helyisége felé. A Pro Comfort családot pedig kifejezetten a pihenésnek teret adó háló- és vendégszobákhoz álmodták meg az EGGER fejlesztői.

Látható tehát, hogy mind a forma, mind a funkció tekintetében tökéletes az összhang az EGGER négy új családjának elemei között, arról nem is szólva, hogy 80 különböző, szebbnél szebb felület közül választhatjuk ki otthonunk egyedi arculatát tükröző, minőségi burkolatokat.

Ön is kedvet kapott, hogy elmerüljön az új trendek színeiben, és formáiban?

Akkor fogja kézen párját vagy a családot, és látogassanak el bemutatótermünkbe, az IBDesign elegáns stúdiójába, ahol kézzel foghatóan megcsodálhatják a jövő padlóit, és a hozzájuk csodásan illeszkedő, strapabíró lépcsőburkolatait.

A CIKK SZERZŐJE

elérhetőség

IBDESIGN BY EGGER

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Tudta?A belépést követően számos extra vár Önre. Akár ezt a bejegyzést is elmentheti "kedvencek" tárába! Regisztráljon be és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!

Országos viszonteladó kereső

EZEKET OLVASTA MÁR?

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!