Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Haro: padlót a falra!

A fal fával való burkolása nem új keletű dolog, hisz már régen is alkalmazták, például vidéki, country stílusú házakban. Viszont ma már nem deszkákat használnak, hanem színében és stílusában is a padlóhoz passzoló falburkolatokat. Ez odavonzza a szemet, és egyedi hangulatot kölcsönöz a helyiségnek.

Nem csak melegebb és kényelmesebb hatást hozhatunk létre általa, de egy-egy részleges falburkolattal igazán elegáns teret alkothatunk, főképp a tágas, nagyterű szobákban.

Ez a díszítő elem lehet dekorációs falburkolat, de akár normál laminált padlót is felhelyezhetünk a falra.

HARO parketta-manufaktúra és laminált padló gyár termékeivel trükközhetünk például úgy, hogy amikor nagyobb tereket összenyitunk, akkor a tágasabb, nagyobb méretű nappaliba a nagyobb formátumú lapokat helyezzük le ugyanabból a családból, színből és textúrából – míg a kisebb terű szobákba létezik pont annak a családnak kisebb méretű, rövidebb illetve keskenyebb változata is. Vagyis bizonyos termékekből többféle méretet is kínál a HARO.

 

További hasznos információkért kattintson honlapunkra!

 

A CIKK SZERZŐJE

elérhetőség

IBDESIGN BY HARO

A családi vállalkozás, amit 1866-ban a bajorországi Rosenheimban Franz Paul Hamberger téglagyár és fűrészüzemként indított. Mára Németország vezető parkettagyártója. 150 év után is családi vállalkozás maradt, tulajdonosi vezetés alatt a negyedik és ötödik generáció kezében. A tradíció és innováció ezen egysége jelzi a HARO parkettát is.

Tudta?A belépést követően számos extra vár Önre. Akár ezt a bejegyzést is elmentheti "kedvencek" tárába! Regisztráljon be és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!

Országos viszonteladó kereső

EZEKET OLVASTA MÁR?

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!