Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

HOTSPRING

 

Rengeteg oka van annak, amiért az emberek masszázsmedencét vásárolnak: az ízületi fájdalmak enyhítése, kikapcsolódás, szórakozás. Azonban sok esetben, az élmény még annál is jobb, mint amit korábban elképzeltünk. A Hot Spring masszázsmedencék hibátlan működésükkel és exkluzív funkciók sorával nyújtanak lehetőséget a maximális kikapcsolódásra: többek között a Moto-Massage jet, a kivételes víztisztítási technológia és energiatakarékosság fémjelzi a márka kifinomultságát. Mindemellett, ezek a medencék elegáns kiegészítőként is hozzájárulnak a terasz és kert egyedi atmoszférájának megteremtéséhez.
Találjon rá a HotSpring kínálatában arra a medencére, ami minden igényét kielégíti majd.

A három masszázsmedence kollekció úttörő megoldásokkal, speciális kialakítású szűrőrendszerrel és számos kényeztető funkcióval biztosít zavartalan kikapcsolódást, garantálva testi-lelki feltöltődését.

 

 

 

 

 

 

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!