Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Kiadványigénylés - banner

Köszönjük, hogy érdeklődik kiadványunk iránt, amely segítségére lehet abban, hogy ne pusztán a képzeletére kelljen hagyatkoznia, amikor az otthonáról álmodozik.

A lakás egy-egy helyiségét fókuszba állító minienteriőrök vágyakat és érzelemvilágokat jelenítenek meg és konkrét segítséget nyújtanak az olvasónak, hogy teljes kontextusban jelenjenek meg a bútor darabok.

A 10 életérzést tartalmazó kiadványunkat ingyenes átveheti a budapesti Style&Home Lakberendezési Központban.

Csupán annyi a dolga, hogy a lent megtalálható adatlapot kell kitöltenie, és Öné lehet a katalógus.

Átvételi pont: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125. Kérjük annak érdekében, hogy Kolléganőnk várni tudja Önt a Központban, érkezésének időpontját jelezze a info@styleandhome.hu e-mail címen.

Jó lapozgatást, hasznos ötleteket kívánunk.

 

OTTHONNEKED csapata

 

EZEKET OLVASTA MÁR?

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!