Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Kraszlán Gergely

info@viarstudio.hu
+36-30-931-76-22
www.viarstudio.hu

Kraszlán Gergely vagyok. 2013-ban szereztem meg diplomám okleveles építészmérnökként. A szakmai pályafutásom elején építész gyakornokként dolgoztam egy barcelonai irodában, ahol több nemzetközi projekt tervezése során volt lehetőségem tapasztalatokat gyűjteni. 2014 közepe óta dolgozom tervező építészmérnökként itthon. 2017 elején váltottam ki az építészeti-műszaki tervezési jogosultságomat, és az idei év elején hoztuk létre két társammal együtt saját tervező irodánkat, a VIAR Studio-t. Egy felelősségteljes, lelkiismeretes, rendszerezetten gondolkodó és dolgozó embernek tartom magam. Az építészeti szemléletemhez közel álló eszmék, fogalmak a racionalitás, a funkcionalitás és a letisztultság.

 
Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!