Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Legyen okoslámpája: Az EGLO Connect megérkezett!

 

Hatalmas lépésekkel haladunk a teljes okosotthonok felé, hiszen ma már egyre több eszközünk „okos”: a telefonunk, az autónk, a klímánk, de lehet, hogy már a tűzhelyünk és a fűtésünk is. Mostantól a lámpánk is lehet okoslámpa, mert megérkezett az EGLO connect okos fényforrás.

Amikor az EGLO 2017 őszén bemutatta a connect-et, bevallottan az volt a fő célja a megalkotásával, hogy az Ön otthona a lehető legjobban „testre szabható” legyen, a lehető legtöbbet hozhassa ki belőle, miközben az „okosizzója” vagy okoslámpája szinte belesimul a mostani trendekbe: abba, hogy minden olyat tud, amit eddig nem is gondolt egy fényforrásról, egy lámpáról.

Azt már megszoktuk, hogy beprogramozhatjuk a lakásban a mosógépet, a sütőnket, a fűtésünket, a redőnyünket, vagy a kertben a locsolórendszerünket. Most elérkezett az EGLO connect ideje, azért, hogy a fény is pontosan úgy viselkedjen, ahogyan mindig is szerettük volna.

De mi is az az EGLO connect?

Olyan fényforrás vagy lámpa, ami MESH technológián alapul, és távirányítóval, vagy okoseszközre (okostelefon, tablet, okosóra) ingyenesen letölthető applikáció segítségével vezérelhető illetve programozható.

Jelenlegi szortimentünkben kínálunk fényforrásokat, mennyezeti lámpákat, mennyezetre szerelhető lámpákat, beépíthető lámpákat, LED paneleket. De kínálatunkat folyamatosan bővítjük.

   

Mit tud az EGLO connect?

Azt már megszoktuk, hogy a fény ereje állítható. Az utóbbi időben találkoztunk már olyan lámpákkal is, melyeknek a színe változtatható: pl. 16 szín közül kiválaszthatjuk a nekünk megfelelőt. A távirányító sem új a világítástechnikában. A legújabb trend pedig a színhőmérséklet változtatása (melegfehér-semlegesfehér-hidegfehér).

Az EGLO connect ezeknél több: egyszerre van benne a fényerő változtatásának, a színnek, és a színhőmérséklet változtatásának lehetősége, miközben nemcsak 16 szín és 3 színhőmérséklet közül választhatunk, hanem a világon előforduló bármely színt (16 millió!) és színhőmérsékletet beállíthatjuk. Emellett programozható, vagy ha nem akarunk „bajlódni” a beállításokkal, akkor használhatjuk a gyárilag beállított effektusokat, mint pl. naplemente.

Mivel az EGLO connect LED, ezért nemcsak uralhatja a fényt, hanem még egy lépést tesz az energiatakarékos okosotthona felé is.

Tudjon meg mindent az EGLO connect okoslámpáról és nézze meg termékkínálatunkat a weboldalunkon:

MEGNÉZEM A CIKKET

Következő cikkünkben bemutatjuk, hogy milyen az élet az EGLO connect-tel.

Látogasson ki a Construmára, ahol működés közben is megtekintheti az EGLO connect lámpákat az OTTHONNEKED standján!

(G pavilon, 103E és G pavilon, 105H)

A CIKK SZERZŐJE

elérhetőség

EGLO LUX

Az EGLO LUX Kft legfőbb célja a vásárlói igények maximális kielégítése és egy olyan széleskörű lámpa- és fényforrásválaszték kialakítása, ahol mindenki megtalálja az egyéniségének, ízlésének, pénztárcájának és a mai trendeket követő lakásbelső kialakításához szükséges termékeket.

Tudta?A belépést követően számos extra vár Önre. Akár ezt a bejegyzést is elmentheti "kedvencek" tárába! Regisztráljon be és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!

Országos viszonteladó kereső

EZEKET OLVASTA MÁR?

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!