Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Minőségi lépcsők mindössze néhány lépésben

A lakás szintjeit összekötő lépcső gyakori használatnak és nagy terhelésnek van kitéve. Az IBDesign megoldást kínál régi, megkopott lépcsők felújításához és új lépcsőfeljáró építéséhez is, legyen szó akár laminált padló, faparketta vagy vinyl lépcsőburkolatról.

 

EGGER

Az EGGER olyan lépcsőburkoló rendszerrel rendelkezik, amely bármilyen lépcsőre könnyedén felszerelhető és személyre szabottan alakítható. Mivel egy gyárilag elkészített, méretre vágható laminált burkolatú lépcsőről van szó, lehelyezése könnyű, ez által költséghatékony megoldás.

A kiválasztott laminált padló elemek a teljes lépcsőfeljáróhoz alkalmazhatók. A lépcsőfokok feljárólapjai tartós és ellenálló laminált padlólapból készülnek. A szobába pedig a lépcsőburkolattal megegyező mintázatú EGGER laminált padlóburkolat kerülhet.

 

 

HARO 

A természetes anyagok, a valódi fa jelenléte rendkívül fontos a természetes légkörű modern otthonok kialakításánál. A HARO Interior egyedi lehetőséget kínál, hiszen falkialakításhoz, lépcsőburkolatokhoz és akár a nappali asztalának kialakításához is alkalmazhatjuk.

 

A HARO esetében választhat parketta, laminált padló vagy a DISANO formatervezett padló közül is. Minden esetben megmutatkozik a természetesség és a tökéletes optika, mely lehetőséget nyújt arra, hogy a lépcsőt beépítse a helyiséggel kapcsolatos elképzeléseibe.

A lépcsőburkolattal megegyező padlóburkolatot is választhat, mely a helyiség számára eleganciát és harmóniát kölcsönöz. A lépcsőlezáró élek és az oldalburkolatok parketta, laminált padló és a DISANO formatervezett padlókhoz is rendelkezésre állnak.

 

 

DESIGNFLOORING

A DESIGNFLOORING egy kiváló minőségű vinyl padlóburkolat, melynek kínálatában kő és fa megjelenéssel rendelkező burkolatok is megtalálhatóak. Rendkívül valósághű a megjelenése, emellett kellemes, meleg érzetet nyújt a talpnak, járáskor pedig halk. Alacsony szerelési magasságának köszönhetően felújításkor és padlófűtés kialakításakor is könnyedén alkalmazható, de lépcső burkolására is tökéletesen alkalmas.

A DESIGNFLOORING számára fontos a környezet védelme, így mindent megtesz a gyártási folyamatok javítása érdekében. A természetes anyagok inspirálta design több terméküket is jellemzi. A valósághű és variálható luxus vinyl padlóburkolatok létrehozása a gyár szenvedélye.

Kép 3

A Style&Home Lakberendezési Központban található IBDesign mintatermében megtekintheti a lépcsőburkolásra alkalmas burkolatokat, melyek között szakértő kollégáink segítenek eligazodni, hogy az Önnek leginkább megfelelő lépcső kerüljön otthonába.

 

Tervezze meg útvonalát hozzánk!

A CIKK SZERZŐJE

elérhetőség

IBDESIGN BY EGGER

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Tudta?A belépést követően számos extra vár Önre. Akár ezt a bejegyzést is elmentheti "kedvencek" tárába! Regisztráljon be és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!

Országos viszonteladó kereső

EZEKET OLVASTA MÁR?

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!