Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Mit jelent az, hogy egy padló egészséges?

A formatervezett Disano padlókat a széles körben ismert német Haro gyártónak köszönhetjük. A kollekció minden egyes tagja egyedülálló terméktulajdonságokkal rendelkezik – 100%-ig PVC mentesek, lágyítószert és nehézfémeket nem tartalmaznak. Végre egy padló, ami teljesen egészséges. Éppen ezért, ezt a padlót kimondottan ajánljuk olyan helyre, ahol kisgyermekek, vagy idősek vannak. A kínálatban megjelenő autentikus fa mintázatnak és a klasszikus parasztházpadló formátumnak köszönhetően különösen vonzó megjelenésnek örvend a Haro Disano termékcsalád.

A DISANO padlók dekorációs mintázata – speciális, félig elasztikus nyomáselosztó réteggel összekapcsolva körös-körül puha járási érzetet biztosítanak. A nagy gondossággal kiválogatott egészséges anyagok többrétegű, szerkezetben való elrendezése meleg lábérzetet biztosít. És tudjuk, hogy  milyen kellemes érzés meleg padlón lépkedni, főleg a hűvösebb időkben. Nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a Disano padlók rendkívül strapabíróak – nagy igénybevételnek kitett lakóterek burkolására és még közepes igénybevételnek kitett, ipari hasznosítású helyiségekbe is megfelelőek.

Ha eddig nem lett volna elég, jöhet a hölgyek kedvence!

A Disano padlóburkolatok könnyen ápolhatóak, antisztatikusak és taszítják a szennyeződést. Ezért ez a HARO padlóburkolat különösen megfelelő olyan otthonokba, ahol allergiával küzdők élnek. Ahol nincs por, ott a poraktát sem lesznek el. Rendszerint elegendő a szárazon történő tisztítás porszívóval, vagy partvissal.. Ha ősszel vagy télen a csizmákkal nagyobb szennyeződés is bekerül a házba, elkerülhetetlen a nedves tisztítás. Ehhez langyos vizes felmosás elegendő. A modern, felelősségtudatos háztartások speciális követelményeihez igazodva a clean & green natural tisztítószert ajánljuk a Disano padlók rendszeres tisztításához.

A Disano dekor választék mindig az aktuális trendeket követi. A világos színárnyalatok trendtéma ugyanúgy megtalálható a választékban, mint az időtálló elegáns színek. Összességében a Haro formatervezett padlói számos fa dekorral választhatók a világostól a sötétig, részben nemes strukturálással.

Az első lépések a tervezésnél igaz, hogy a gépészet és a villany kialakítása de ezután a legfontosabb, a megfelelő burkolat kiválasztása, hiszen ez az ami alapvetően megadja a lakás hangulatát és stílusát! Olvassa el a burkolatokról szóló tudásanyagunkat, ahol rengeteg hasznos információval gazdagodhat a témát illetőne: http://www.otthonneked.hu/tudasanyag/burkolatok-tudasanyag

A CIKK SZERZŐJE

elérhetőség

IBDESIGN BY DESIGNFLOORING

Főleg lakásokba és üzletekbe gyártja padlóit a gyár, ami lenyűgöző kinézetével, és könnyű tisztíthatóságával már sokak kedvence lett. Mindegyik termék rendelkezik testre szabható funkcióval, így igazán különleges és egyedi helyiségek alakíthatók ki . Sokféle stílus, kivitel és forma közül választhat, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb lapot.

Tudta?A belépést követően számos extra vár Önre. Akár ezt a bejegyzést is elmentheti "kedvencek" tárába! Regisztráljon be és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!

Országos viszonteladó kereső

EZEKET OLVASTA MÁR?

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!