Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

MobilaDalin

Cégünkről

A MobilaDalin egy kárpitos bútort gyártó romániai cég, amely 1992-től van jelen a román piacon. A kitűnő minőségű termékeket és széles választékot kínáló MobilaDalin a kárpitos bútort gyártó romániai cégek között a 4. helyen áll (Interbiz tanulmány, 2014).

Történetünk

Tevékenységünk 23 évében kifejlesztett termékportfóliónkkal három területen fedezzük ügyfeleink igényeit: kanapékat, székeket és ágyakat gyártunk. Ezek mellett kiegészítőket és egyéb kárpitozott bútorkellékeket is készítünk, melyeket azért terveztünk, hogy ügyfeleink otthonába örömet és elégedettséget vigyenek. Termékeink jelenleg körülbelül 150 romániai, magyarországi és moldvai köztársasági üzletben vannak jelen. Becsléseink szerint több mint 100 000 család leli örömét gyárunkból kikerülő kárpitos bútortermékeink kényelmében. Köszönjük bizalmukat!

Családi vállalkozás

Faiparra, bútoriparra és szövetiparra szakosodott mérnökcsalád vagyunk. A sikeres családi vállalkozásunknak az alapját a műszaki érdeklődésünk, a ránk jellemző újítás  szeretete képezte. Az alapítók munkáját már a második nemzedék folytatja. Szinte a semmiből sikerült felépítenünk egy komplett bútorgyárat és egy olyan márkát, amely minőségének, újszerűségének és kivitelezésének köszönhetően mind nemzeti, mind nemzetközi szinten elismert.

Dizájn, újszerűség, szakmaiság és minőség

A bútordarabok tervezése és gyártása során mind a kényelemre, mind a tartósságra tekintettel vagyunk, de nem feledkezünk meg a vonzó külsőről sem, amely hosszú ideig szerezhet örömet Önnek. A részletekre való odafigyelés és a felhasznált anyagok szigorú minőségi és esztétikai szempontból való megválogatása – ezek jelentik termékeink minőségi biztosítékát.

Az ügyfeleink rendelkezésére bocsátott anyagokkal, mintákkal és színekkel a MobilaDalin termékei támogatják a kreativitást és a beltereknek az ügyfeleink személyisége és vágyai szerinti berendezését.

Termékeink kivitelezése állandó jelleggel foglalkoztat bennünket. Olyan szakemberekkel dolgozunk együtt, akik segítenek a hagyományos román bútorok által ihletett kollekciók kifejlesztésében azért, hogy a különböző területek esztétikai és kulturális értékeit beépítsük. A nemzetközi piacok irányzatait is követjük, melyek bútorkollekciónk mind színvilágunk, mind pedig az évenként bevezetett modellek széles skáláján tükröződik.

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!