Ön is felújít 2018-ban?

Aki manapság felújításra adja a fejét, nincs könnyű helyzetben. Rengeteg gyártó rengetek terméke áll rendelkezésre, és ez a dömping néha zavaró lehet. Olyan mennyiségű termékből kell választani, az igen embert próbáló feladat.

Ha padló cserén is gondolkodik, ez a cikk Önnek szól!

EGGER - az örök megújuló

Pár szót az EGGER gyárról, aki a maga nemében piacvezető Németországban, és hazánkban is egyre népszerűbb:

Kiváló minőségű termékek, hitelesített termelési folyamatok és fenntarthatóság – azaz EGGER Laminált Padló! A stílus nem csupán ízlés kérdése, az alakításában a pillanatnyi divatirányzatok és a helyi hagyományok is közrejátszanak. A termékek mindegyike az új, gyors, valamint könnyű burkolást eredményező „Uni fit” összepattintós rendszerrel készült. A termékek strapabíróságukat köszönhetik a robusztus felületeknek, melyek ellenállnak a horzsolásoknak, karcolásoknak, s az aqua+ családok esetében a nedvességnek is. A cél egyértelműen az életterek tervezésének legmagasabb szintű kiszolgálása.

Az EGGER, követve a piaci trendeket 3 évente megújítja palettáját, ez azt jelenti, 3 évente teljesen új padlódekorokkal rukkol elő! Ez igazán egyedülálló a piacon!

Az új EGGER kollekcióval most már otthonunkban teljes szabadságban élvezhetjük az új EGGER kollekciót, ugyanis a padló jellemzői valamennyi helyiség sajátos igényeihez igazíthatók! Legyen tehát hangulatos atmoszféra a nappaliban, robusztus tulajdonságok a bejáratnál, az előszoba környékén, legyen kellőképpen csendes a gyerekszoba padlója, ahogyan a fürdőszoba és a konyha területén lerakott laminált padló pedig ne féljen a víztől.

80 különböző dekor és páratlanul egyszerű telepítés jellemzi még mindezeken felül – az adott a helyiségekhez ideálisra tervezett megoldásokat!

Kiváló minőségük révén az EGGER különböző rétegei, és kedvező telepítési megoldásai életünk részeivé válhatnak, és azok is maradhatnak hosszú-hosszú ideig! A professzionális telepítés nemcsak a gyártó – egyébként igen nagylelkűre szabott – garanciális idejét jelenti, hanem valóban nagyobb könnyebbséget, az eddiginél is jóval nagyobb kényelmet jelent.

Egyedi installációs megoldásokat fejlesztettek ki ugyanis a különösen nehezen hozzáférhető helyekre, mint például a radiátorok környéke, az egyenetlen padlók vagy az áthidaló területek, a csempével vagy padlószőnyeggel borított területek közötti átmenetek, vagy szőnyegre helyezett csővezetékek helyei.

Mindezeket a megoldásokat pedig abszolút egyedivé is tehetjük:  80 dekor, 80 felület közül választhatjuk ki azt a változatot, mely tökéletesen beleillik otthonunk terveibe, kialakításába.

Látott már halszálka mintás laminált padlót? Vagy olyat, ami olyan, mint egy dizájnos, koptatott padló, akár csak a dizájner farmerek?

Nos, ha érdekli a különleges az EGGER Önnek való!

 

A CIKK SZERZŐJE

elérhetőség

IBDESIGN BY EGGER

Az EGGER vállalatcsoport világszerte működő 17 gyárában és 23 értékesítő irodájában 50 ország 7200 munkatársa dolgozik. Elkötelezettségükkel, hozzáértésükkel és tapasztalatukkal, valamint hűségükkel ők szabják meg a vállalat arculatát.

Tudta?A belépést követően számos extra vár Önre. Akár ezt a bejegyzést is elmentheti "kedvencek" tárába! Regisztráljon be és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!

Országos viszonteladó kereső

EZEKET OLVASTA MÁR?

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!