Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Pályázatok

Style & Draw Enteriőr pályázat nyertesei

A 2016-os és a 2017-es Enteriör pályázat anyagaiból Ön egy helyen, hosszas keresgélés nélkül gyűjthet komplett, könnyen megvalósítható ötleteket inspirációtárunk segítségével, melyben tervezők által készült profi kidolgozású enteriőröket tekinthet meg – mindezt úgy, hogy Önnek lehetősége nyílik megtekinteni az adott enteriőrön látható termékek cikkszámát és pontos termékkiírását.

Jövő Otthonai építész pályázat nyertesei

Böngésszen a 2017-es Építészeti pályázaton díjjazottak munkái között. Ön egy helyen, hosszas keresgélés nélkül gyűjthet komplett, könnyen megvalósítható ötleteket, melyben építészek által készült profi kidolgozású házakat tekinthet meg – mindezt úgy, hogy Önnek lehetősége nyílik megtekinteni az adott ház teljes szerkezeti tervét. 2017-ben Zsűri döntése alapján a "Praktizáló építészek" kategóriában egy 1., kettő 2., és egy 3. díjazott van. Továbbá az "Építészhallgatók" kategóriában egy 1. és kettő 3. helyezett született.

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!