Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Ragyogó, hófehér fürdőszobák – a monokróm trend jegyében

 

Fotó: PORCELANOSA, Marmi China Oxo Line Blanco

 

A monokróm lakberendezés még csak nemrégiben ütötte fel a fejét, azonban máris sokunk nagy kedvence lett. Egyszerű, ezért hibázni jóval kevésbé lehet, miközben a fehér szín köztudottan tágasabbnak láttatja a teret. Nézzük meg így tél idején a legelegánsabb hófehér fürdőszoba ötleteket.

 

A monokróm lényege

A monokróm, egy színárnyalatból kikerülő outfitek és enteriőrök, nagy divatot teremtett. Egyszerűen letisztult, és éppen ennél fogva gyönyörű egy azonos tónusban berendezett tér, melyet néhány kontrasztos elem tör meg csupán.

 

Fotó: PORCELANOSA, Marmi China

 

Ha monokróm lakberendezési irányt szeretnénk követni, akkor egy, maximum két színt alkalmazzunk, ebből az egyik a fehér vagy a fekete legyen. Játszhatunk a formákkal, a textúrákkal, és az általunk meghatározott szín árnyalataival. Nem is gondolnánk, hogy milyen csodákat hozhatunk így létre.

 

Fotó: PORCELANOSA, Carralage

 

Monkróm a fürdőszobában

Ha a fürdőszoba kicsi, akkor eleve a legjobb ötlet a fehér. Fehér csempét pedig szinte bárhol találunk, ám ezúttal felejtsük el a hagyományos fehér csempe ötletét, és gondolkodjunk mutatós mozaikfalakban, vagy izgalmas, önmagában mintás lapokban.

 

Fotó: PORCELANOSA,Seul

 

A sokoldalú fehér

Bármilyen furcsának is tűnik első hallásra, a fehér egy igen sokoldalú szín. Megannyi stílust hozhatunk létre belőle: gondoljunk csak a vidéki parasztházak fehér falaira és gerendáira, vagy egy modern laminált bútor hófehér lakkozott felületére.

 

Éppen ilyen sokoldalúak ma a piacon fellelhető fehér burkolólapok is. Ha fehér csempe ügyben indulunk el keresgélni, akkor jól tesszük, ha már előre van egy stílusbeli elképzelésünk, hogy inkább rusztikus, vidékies, romantikus, vintázs, netalán klasszikus, hagyományőrző - vagy éppenséggel nagyon is modern, minimál jelleget kapjon-e a fürdőszoba?

 

Fotó: PORCELANOSA, Marmol Carrara Blanco

 

A monokróm és a high-tech találkozása

Elvihetjük akár egészen a high-tech irányba is elképzeléseinket.

 

Fotó: PORCELANOSA, Deco

 

Egy különleges formájú kád – akár szögletes, akár lekerekített, vagy szabadonálló – meghatározza a fürdőszoba jellegét, hangulatát.

 

Fotó: PORCELANOSA

 

Ehhez már csak a stílusban és árnyalatban hozzáillő mosdót és szekrénykét kell kiválasztanunk, és persze ne feledkezzünk meg a szép, stílusos kiegészítőkről sem.

 

Fotó: PORCELANOSA, Venis Mosaic

 

Nézhetünk szép, nagy rámával rendelkező tükröt, különlegesebb, elegánsabb lámpatesteket, és gyönyörű hófehér textíliákat, – mint például a pihe-puha fürdőszobai kilépők, elegáns zuhanyfüggönyök, vagy a szép, különleges tisztaságot sugárzó hófehér törölközők – melyek méltó pontként kerülnek majd fel az „i”-re.

 

Fotó: PORCELANOSA, Venis Duo

 

A fehér mellett pedig fűszerezhetünk egy csipetnyi arannyal vagy ezüsttel, de ha a kontraszthatások hívei vagyunk, akkor a fehér ellentétpárja, a fekete is kiváló választás, csak az arányokat itt is tartsuk be, ha a monokróm jelleg a cél.

 

Fotó: PORCELANOSA, Venis

 

Egy biztos: a fehér színnel nem fogunk mellé lőni. A terek nagyobbnak, tágasabbnak tűnnek majd, légiesebb lesz az összhatás, és remekül a saját stílusunkra, egyéniségünkre formálhatjuk.

 

Szerencsére a gyártó cégek elképesztően sokoldalú anyagválasztéka, magas minőségű kínálata nagyban hozzájárul ehhez. Akár az önmagukban mintás, akár a sima felületű csempe, akár a csillogó, ragyogó felületek, akár a mostanság divatos, közkedvelt metrócsempe is mind kiváló opciót, remek lehetőséget teremt a hófehér fürdőszoba enteriőr egyedi, csak ránk jellemző megvalósításához.

 

Fotó: PORCELANOSA, fehér metrócsempe

 

A VS Fürdőszoba üzleteiben élőben is megtekintheti a csempéket és 3D látványtervet is kérhet leendő fürdőszobájához.

 

 

Fürdőszoba témakörben további hasznos információkat talál Blog oldalunkon, illetve szakértői anyagunk-ban.

Tekintse meg a spanyol Porcelanosa gyár 2018-as Katalógusát!

A CIKK SZERZŐJE

elérhetőség

PORCELANOSA

A PORCELANOSA gyár magasan kvalifikált, mely a termékei minőségén is megmutatkozik. A burkolatcsaládok letisztultak, naturálisak és minél inkább természetesek. A kő, a fa, a textilek textúrája élethűen jelenik meg a csempék és padlólapok felületén. Minden lapja élvágott, így pontosan, hajszálvékony fugával illeszthetőek.

Tudta?A belépést követően számos extra vár Önre. Akár ezt a bejegyzést is elmentheti "kedvencek" tárába! Regisztráljon be és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!

Országos viszonteladó kereső

EZEKET OLVASTA MÁR?

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!