Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Rugalmas megoldás online fűtés- és hűtésszabályozásra

 

A legújabb generációs felhő alapú fűtésszabályozással nem számít, hol tartózkodik: bárhol, bármikor módosíthatja otthona hőmérsékletét. Lehet úton hazafelé, vidéken vagy akár külföldön, a WiFi-s fűtésszabályozással (internetkapcsolat esetén) folyamatosan kontrollálhatja lakásának hőfokát, melynek köszönhetően többek között kimagasló energiatakarékosságot tud elérni.

 

 

A Mitsubishi Electric által fejlesztett MELCloud program az interneten keresztül csatlakozik a lakása fűtését és hűtését ellátó hőszivattyús készülékekhez, kiolvassa az aktuális beállításokat, és igény szerint módosítja azokat.  A szoftvert platformok széles skáláján elérheti: PC-n, tableten és okostelefonon egyaránt elérhető Windows, Android és iOS operációs rendszerre. A szolgáltatás segítségével sokoldalúan szabályozhatja hőszivattyús berendezéseit távolról, vagy otthonról pihenve. Az időzítő funkció segítségével testre szabhatja, hogy a hét napjain különböző időpontokban milyen hőmérséklet legyen ingatlanában.

 

   

 

Tegyük fel, hogy nyaralójába indul! A WiFi adapterrel ellátott Mitsubishi hőszivattyúkat előre bekalibrálhatja, így mire odaér, kellemes hőmérséklet fogadja, legyen szó téli hidegről vagy nyári kánikuláról (-25°C és +45°C közti tartományban). Továbbá a fagymentesítés, leolvasztási idő és számos egyéb beállítási lehetőség is elérhető, így minden esetben az Ön igényéhez igazodva optimalizálhatja a rendszert. A WiFi-s vezérléssel ellátott Mitsubishi hőszivattyúja garantáltan eleget tesz minden elvárásának: modern, energiatakarékos, költséghatékony, csendes és dizájnos.

A CIKK SZERZŐJE

elérhetőség

BUDATECH

Meggyőződésünk, hogy az egyén igazi szabadsága a választás szabadsága. Felgyorsult világunkban óriási információs dömpingnek vagyunk kitéve. Nem könnyű eligazodni, választani. Ráadásul életünk legfontosabb dolgairól nem dönthetünk pusztán közgazdasági alapon. Van, ami soha nem lehet pénzkérdés. Nekünk a fenti alapelv van a segítségünkre munkánkban. Hiszünk abban, hogy még a mai elidegenedett világban is sokan vallanak hasonló értékrendet, mint mi. Ők is adni szeretnek – mint mi.

Tudta?A belépést követően számos extra vár Önre. Akár ezt a bejegyzést is elmentheti "kedvencek" tárába! Regisztráljon be és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!

Országos viszonteladó kereső

EZEKET OLVASTA MÁR?

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!