Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

SISTEM AIR GROUP

   +36 30 660 0876; +36 30 448 3233
 info@sistemair.huk.csonka@sistemair.hu
 www.sistemair.hu
   Országos partnerkereső

 

Az elmúlt több mint 20 évben összegyűjtött szakmai és kereskedelmi tudásunk birtokában képesek vagyunk bármilyen központi porszívózást érintő kérdés professzionális szintű megválaszolására.

A reális piaci igények feltérképezése, a folyamatos technológiai kutatás és az állandó termékfejlesztés eredményeként megszülető termékeink minden részletükben kiemelkedő, innovatív jellemzőkkel rendelkeznek, gyakran iránymutató tendenciákat képviselnek az egész központi porszívó szektor számára.

A folyamatosan ellenőrzött termeléssel és kiváló alapanyagok felhasználásával, a kizárólagosan olasz gyártósorokról legördülő termékeinkre magas minőségi színvonal, hosszú távú megbízhatóság jellemző, akár örök garanciával is!

Gyári képviseletként termékeink az egész ország területén megtalálhatóak viszonteladóinknál, kereskedelmi partnereinknél. Az értékesítésen túl szakmai stábunk foglalkozik tervezéssel, tanácsadással. A szerelés, használat közben vagy utólagosan felmerülő kérdések esetén rövid határidővel kínálunk szakszerű segítségnyújtást, ügyintézést az ország egész területén. Forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

 

 

 

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!