Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Soós Krisztina

 kriszti@krisztinasoos.com
   +36-70-620-42-62
 krisztinasoos.com
Nem emlékszem olyan időszakra az életemben, amikor lakberendezéssel ne foglalkoztam volna, igaz, régen még nem így hívtam. Már kislányként is lenyűgözött a frissen festett fa illata. Olyan családban nőttem fel, ahol a barkácsolásra rengeteg lehetőség és alkalom nyílt szüleim révén, akik lelkes ezermesterek, így az otthonszépítés észrevétlenül az életem részévé vált. Azóta a szenvedélyből hivatás lett. Célom, hogy minél több embernek széppé varázsoljam a mindennapjait az általam tervezett enteriőrök révén.

Előszoba

Nappali

Fürdőszoba

Hálószoba

Konyha

Erkély

Moodboard

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!