Stílustippek egy színben, több variációra: klasszikustól modernig, rusztikuson át a glamour-ig…

Legyen ezúttal minden hófehér!

Tervezzünk-e ragyogóan tágas, hófehér tereket!  Ehhez a mai, innovatív csempe  és padlólap családok számtalan variációt nyújtanak számunkra, és bármilyen stílusban is gondolkodunk, mindenképpen attraktív, sőt mi több ütős lesz végeredmény! Nézzünk is most meg néhányat a sok kínálkozó lehetőségből…

Ma már egyre többet halljuk, - ami igaz is – hogy a hófehér optikailag növeli, tágasabbnak mutatja a tereket. Ennél fogva hány, de hány olyan ötlet, kérés, elképzelés születik - legyünk akár tervezők, akár magán felújítók vagy építkezők – hogy vajon milyen lenne, ha hófehérbe öltöztetnénk a teljes enteriőrt?

Attól szerencsére ma már egy cseppet sem kell tartanunk, hogy ridegen hűvös, vagy kórház-hatást kapunk – hiszen az egyedi anyagoknak, textúráknak és felületi hatásoknak köszönhetően egészen egyedi effekteket, gyönyörű fény-hatásokat érhetünk el.

Futurisztikus, modern világ, 3d effektekkel?

Ma már számos olyan család létezik, melyek a 3D effekteket, 3D hatást meglovagolva a különböző felületek geometrikus törésvonalainak köszönhetően a fény játékának szépségével, különleges hatásaival effektálnak.

Aki igazán modern enteriőrt, fürdőszobát vagy akár konyhát szeretne - enyhe futurisztikus, high-tech beütéssel – annak szinte kötelező legalább egy falon, vagy egy sávban végigfutó dekorációként egy ilyen attraktív különlegességet alkalmaznia, mint amilyen például a Porcelanosa Prizma White névre hallgató családja.

A hófehér szépséget kontrasztba tudjuk állítani ébenfa árnyalatú, sötét bútorokkal, és ha mindezt meleg fényű lámpákkal, finom, természetes kiegészítőkkel kombináljuk, rideg hatásnak nyoma sem lesz!

Hófehér ragyogás, glamour stílusban

A plasztikus mintázatok, anyagukban mintás felületek csak úgy ragyognak egy-egy jól irányzott megvilágítású fényben! Ha a 3d effekteket kisebb, finomabb törésmintákkal, rajzolatokkal választjuk, akkor a glamour stílus ragyogását varázsolhatjuk otthonunkba, életterünkbe.

Ha ezekhez még további fémes, tükröződő felületeket, finom, elegáns árnyalatokat választunk, és mindezt kiegészítjük különleges formájú design bútorokkal vagy szaniterekkel – akkor az elegáns, ragyogóan stílusos összhatás garantált…

A márvány klasszikus szépségével

Aki a modern ragyogás helyett inkább a klasszikus szépséget, a klasszikus eleganciát és fényűzést választaná, annak a fehér márvány, illetve márványhatású lapokat ajánljuk – akár még a nappali padlójának elegáns díszítésére is. Ha padlófűtésünk van, akkor nem lesz hideg sem pedig rideg a felület – a megfelelő klasszikus stílusjegyeknek, korhű kiegészítőknek, meleg kelméknek, puha szöveteknek és ragyogó lámpáknak köszönhetően. Itt az ideje, hogy a csempét és padlólapot kiemeljük a fürdőszoba univerzumából, és akár a teljes lakásképen tervezzünk és gondolkodjunk végre benne!

A márvány terek modern letisztultsága is páratlanul elegáns…

A sokoldalú márványlapok ráadásul megadják számunkra azt a szabadságot is, hogy stílusunknak, kedvünknek megfelelően játszadozzunk otthonunk, vagy akár üzlethelyiségünk burkolatain. Ha a klasszikus terek helyett inkább valami modern egyszerűségre vagy éppen eklektikára vágyunk, akkor is tervezhetünk velük, ha azokat a stílusnak megfelelő környezettel, kiegészítőkkel, berendezési tárgyakkal „ruházzuk fel”. A fehér és az ezüst, krómszínek találkozása, a szögletes bútorok és kiegészítők máris modern hangulatba öltöztetik ezt a páratlanul nemes, ősi követ…

Rusztikus – mégis elegáns: a csiszolt, vágott műmárvány erőteljes dekorációjával

A jó néhány évtizeddel ezelőtt feltűnt, csiszolt és vágott műmárvány kövek is egyfajta különös, újszerű életérzést, eleganciát sugároznak, és ha ügyesen alkalmazzuk ezeket a műmárvány dekorköveket, akkor egészen egyedi hatásokat is elérhetünk. Akár modern, akár rusztikus, akár elegáns terekben gondolkodjunk is, minden esetben jó szolgálatot tud tenni egy-egy falon, falrészleten a hófehér, szépen megvilágított, rusztikus műmárvány felület – melyet aztán kombinálhatunk szinte bármilyen más burkolattal, anyaggal, textúrával kedvünkre!

Hófehér óriás lapok, fém léniákkal kombinálva a modern látványért

Modern tereket, akár high-tech vonalat is teremthetünk az óriás hófehér lapokkal – akár fényes, akár matt felületben választjuk is őket. Ha pedig mindezt egyszerű, vonal hatású, fém léniákkal, dekorokkal törjük meg, akkor garantált a modern, egyedi tér-érzet! A fém dekorokkal, törésvonalakkal ugyanis egészen egyedi térhatásokat érhetünk el, és attól függően, hogy középvonalhoz képest inkább fentebb vagy lentebb törjük meg az egyes falsíkokat, tudjuk módosítani optikailag a helyiség magasságát, mélységét.

Gyönyörű, hófehér ragyogás a finom, romantikus minták szépségével

A hófehér terek akkor is nagyon szépek lehetnek, az egyszínű fehérségben finom, anyagukban mintás romantikus virágok, ornamentikus növényi motívumok bújnak meg. Választhatjuk őket akár egy-egy falsíkra, vagy akár a teljes falat betöltő minta-kavalkád formájában – mindenképpen eredeti és finom összhatást adhatunk akár a fürdőszoba, akár a konyha, vagy bármely más helyiség hangulatának. Akár barokkos, akár romantikus, akár a modern, hosszú szálas virágokban is gondolkodunk – hófehéren bármelyik remekül mutat, és szépen kiegészíti, otthonossá, stílusossá varázsolja élettereinket.

A hófehér ezer arca - Kreatív formák és színek párosításával

Azoknak pedig, akik úgy érzik, unják a hófehér egyhangúságát, jó tipp lehet, hogy bolondítsuk meg a klasszikus hófehéret vagány, erőteljes színekkel! Szerencsére a hófehér épp az az árnyalat, melyhez bármelyik szín jól párosítható, a hófehér mindenhez illik – épp ezért választásainknak csak a fantáziánk szabhat határt. Szerencsénkre a gyártók is a segítségünkre siettek, hogy egy-egy kreatív csempe vagy padlólap családnak elkészítsék több színben fellelhető változatait.

Hexagonok, fények és színek játéka

Aki pedig úgy érzi, nem meri bevállalni a csempe vagy a padló hosszútávra szóló választásaiban a konkrét, harsányabb színeket, azok a fehér és a fekete mellé társíthatják azokat élénk színű kiegészítők formájában is. Az Argenta vidám hexagon csempéivel játékos tereket teremthetünk, nem csupán a színek, de a fények is igazán vidám, játékos struktúrájával…

Válasszuk bármelyiket is, stílusunknak, alkatunknak, habitusunknak megfelelően – a VS Fürdőszoba üzleteiben mindig gyönyörű kollekciókat találhatunk, akár a színek, akár a hófehérség ezer arcú variációra! Hozzá pedig szakavatott munkatársakat, akik meg is tervezik nekünk álmaink fürdőszobáját, és segítenek az elképesztően széles választékból testre szabott, hozzánk illő megoldásokat találni…

www.vsfurdoszoba.hu

A CIKK SZERZŐJE

elérhetőség

PORCELANOSA

A PORCELANOSA gyár magasan kvalifikált, mely a termékei minőségén is megmutatkozik. A burkolatcsaládok letisztultak, naturálisak és minél inkább természetesek. A kő, a fa, a textilek textúrája élethűen jelenik meg a csempék és padlólapok felületén. Minden lapja élvágott, így pontosan, hajszálvékony fugával illeszthetőek.

Tudta?A belépést követően számos extra vár Önre. Akár ezt a bejegyzést is elmentheti "kedvencek" tárába! Regisztráljon be és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!

Országos viszonteladó kereső

EZEKET OLVASTA MÁR?

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!