Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Superinox design bútor

+36 20 2987 479
info@superinoxdesignbutor.hu
http://www.superinoxdesignbutor.hu
2040, Budaörs Gyár u. 2. BITEP

 

Az UGP Raktártechnika Kft. 2004 óta az észak-olasz METALSISTEM csoport magyarországi képviselete. A 2017-es év során cégünk megkezdte a cégcsoport exkluzív rozsdamentes acélból készült Superinox design bútorainak magyarországi értékesítését. Kínálatunkban megtalálhatók a rozsdamentes acélból készült kültéri és beltéri bútorok, kiegészítők, székek, asztalok, padok és a magas higiéniai követelményeknek megfelelő inox polcrendszerek. Bútoraink jól illeszkednek a minimalista vagy industrial stílusú modern életterekhez, a rozsdamentes alapanyagnak köszönhetően ellenállnak a környezeti hatásoknak, így időtálló díszei lehetnek otthonának, kertjének, munkahelyének. A bútorok kialakításán és megjelenésén jól látható a Metalsistem csoport évtizedes fémmegmunkálási tapasztalatának ötvözete a diszkrét és elegáns olasz formatervekkel. A tervezés során nem csak az innovatív design, hanem a használhatóság is fő szempont volt, így az egyedi exkluzív megjelenésen kívül bútoraink, ergonomikus és kényelmes kialakításúak.

Főbb jellemzők:

• Számtalan alkalmazási terület a kertben, otthonában, szállodákban, irodákban

• Hulladékgyűjtők, TV állványok, ruhaakasztók, székek és padok széles választékban, kültéri és beltéri használatra, mivel a rozsdamentes alapanyag kiválóan ellenáll a környezeti hatásoknak

• Kialakításából adódóan kiválóan megfelel a magas higiéniai követelményeket támasztó környezetekben

A rendelkezésre álló rozsdamentes acél elemekből akár egyedi tervezésű pultok, asztalok és egyéb berendezési tárgyak is megvalósíthatók. Egyedi igény esetén keresse bizalommal kollégáinkat a weboldalunkon lévő kapcsolati űrlap kitöltésével vagy a megadott elérhetőségeken. Cégünk igyekszik az ügyfeleink igényeinek teljes körű és gyors kiszolgálására, ezért nyitottuk meg a superinoxdesignbutor.hu címen elérhető online áruházunkat. Bővített kínálattal, gyors és egyszerű rendelési folyamattal állunk vásárlóink rendelkezésére.

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!