Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Szabadon álló kádak, íves vonalak

Biztosan ön is látott mostanában szabadon álló kádat. Manapság egyre nagyobb teret hódít ez a design kád, mely méltán vált ilyen híressé. Ez sem egy új keletű dolog, hiszen már a középkorban is szabadon álló kádak voltak, csak akkor még dézsának hívták őket. Persze azóta rengeteget fejlődött a higiénia, és ennek is köszönhetjük, hogy otthonunkba ilyen csodálatos kádakat választhatunk, amiket a MARMORIN készít.

Szabadon álló kád - lábbal, vagy láb nélkül

A címben is említett íves vagy ovális formájú kádak egyik fő ismérve, hogy teljesen rásimul a talapzatra. Persze ízlés kérdése, hogy az ember lábbal, vagy láb nélkül választja a kádat. A lábas kád változat jobban visszarepít minket az 1800-1900-as évekbe, ez egy klasszikusabb vonal. Azok a kádak, melyek a talajra simulnak egy modernebb vonalat képviselnek.

Mekkora legyen a kád mérete és milyen legyen a stílusa?

Ez bizony sok dologtól függ. Méret tekintetében az első, amit mindenképp szem előtt kell tartani az a fürdőszoba mérete. A térben álló kádak akkor mutatnak a legjobban, ha van tér, ahová elhelyezhetjük őket.

Azt is számításba kell venni, hogy ki fogja használni. Csak szülők, vagy gyerkőc, esetleg gyerkőcök fognak benne pancsolni?

A fürdőkád stílusa függ tőlünk és otthonunk hangulatától. A modern stílust képviselő kádak önmagunkban állnak, mint például AMOS vagy SELIA kádunk, de a klasszikus stílust kedvelőknek kimondottan ajánljuk az oroszlán lábakon álló FAMA kádat.

Tekintse meg Fibinger Zsuzsa Petra lakberendező munkáját aki a Marmorin FAMA névre hallgató szabadon álló kádját tervezte be a kényelmes mégis dekorativra sikerült munkájába. A linkre kattintva megtekintheti: http://www.otthonneked.hu/lakberendezesi_inspiraciotar/fibinger-zsuzsa-petra

A CIKK SZERZŐJE

elérhetőség

IBDESIGN BY MARMORIN

Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin első gyára. Az eltelt évtizedek nem csak a gyártási tapasztalatok miatt jelentősek, de azért is, mert ezalatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgoztak ki, aminek eredményeképpen most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabokat  tudnak Önnek kínálni. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket vihet otthonába.

Tudta?A belépést követően számos extra vár Önre. Akár ezt a bejegyzést is elmentheti "kedvencek" tárába! Regisztráljon be és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!

Országos viszonteladó kereső

EZEKET OLVASTA MÁR?

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!