Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Fürdőszoba - szakértői anyag

Éppen a fürdőszoba kialakítását tervezi?
Fél, hogy olyan dolgokkal, rejtett költségekkel szembesül, 
amire nincs felkészülve?
Engedje meg, hogy segítsünk! 

Ön is kíváncsi mások hogyan "vészelték át" a felújítást?
Sok felújítóval és építkezővel találkoztunk már. Rengeteg kérdés, és félelem van a fürdőszoba kapcsán. Számos apróság van, amire, ha az elején nem gondolunk, csak a mérgelődés és a felesleges költségek kerülnek előtérbe. Ennek nem kell így lennie! Amikor megálmodja álmai fürdőszobáját, akkor a szép dolgok kerültek előtérbe, igaz? Színek, minták, összhatás, kellemes érzés. Ne hagyja, hogy már az elején a káosz uralja az építkezést, vagy felújítást.

Hogyan rendezzük be helyesen fürdőszobánkat?

Induljunk ki a méretből, de mi a helyzet a kényelemmel? Ha kis fürdőszobánk van, akkor az automatikusan azt kell jelentse, hogy kényelmetlen is lesz? Nem! Szuper ötletek vannak erre!

 

Mi alapján válasszunk burkolatot a fürdőszobába?

Színeket, méreteket, a lakás stílusát vegyük figyelembe. De mi van akkor, ha a fürdőszoba stílusa eltérne a lakásától?

 

Hogyan spóroljunk helyet magunkak?

Tekintsünk más szemmel a fürdőszobára, és a szaniterekre. Egy mosdó alatti rész például tökéletesen kihasználható tárolásra.

 


Kedves Olvasó,

Amennyiben Önnek van regisztrációja, vagy szeretne regisztrálni, kérjük, kattintson a lenti gombra, hogy letölthesse anyagunkat:

BELÉPÉS/REGISZTRÁCIÓ

Ha nincs regisztrációja, kérjük, töltse ki a lenti űrlapot és elküldjük Önnek a kért szakértői anyagot!

 

Elfogadom a Stlyle & Home Kft. („Üzemeltető”) Általános Szerződési Feltételeit („ÁSZF”) és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát („Adatkezelési Szabályzat”). Hozzájárulok, hogy az Üzemeltető a regisztráció és a szavazásokat vagy egyéb események során megadott személyes és egyéb adataimat az ÁSZF és az Adatkezelési Szabályzat szerint a hozzájárulásom visszavonásáig kezelje, az Adatkezelési Szabályzatban megjelölt Partnerek részére marketing tevékenység céljából továbbítsa és ezen személyek az adataimat hozzájárulásom visszavonásáig kezeljék.

 

Gondoljon bele!
 

Már a felújítás előtt megtudhatja, hogy lehet elkerülni a felesleges kiadásokat és a sok bosszankodást! Ezzel az a fortéllyal, amit kap tőlünk, gyerekjáték lesz a fürdőszoba kivitelezése. Ami a legjobb, hogy A-Z-ig végigvezetjük olyan pontokon, amikbe másoknak beletört a bicskája, de Önnek nem fog! Olvassa el lakberendezői tippjeinket! 

 

Lakberendezőnk véleménye


Szentgyörgyi Ágota


„Munkáimban az esztétikai megfogalmazásnál fontosabb a praktikum, az ergonómia, hiszen egy »jól működő« otthonhoz a funkció elengedhetetlen követelmény. És csak ezt követően jöhet a »külső borítás«, ami meghatározza a stílust, tükrözi a tulajdonosok egyéniségét.”


Testre szabva

Nem mindenki tudja, hogy egy kényelmes és praktikus fürdőszoba kialakítása talán az egyik legalaposabb tervezést igénylő feladat. A rendelkezésünkre álló tér méretén kívül életritmusunk, személyes szokásaink is befolyásolják a végső kialakítást, és csak ezután jöhetnek az egyéb, esztétikai szempontok, amelyek szintén meglehetősen szubjektív, egyedi döntések eredményei.

 

 

 

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!