Szavazás

KEDVES LÁTOGATÓINK!

Köszönjük, hogy eddig velünk játszottak, a szavazást a korábban kiírt szabálynak megfelelően, 2017. május 12-én leállítottuk.

Hamarosan kisorsorjuk a nyerteseket, aki kolléganőnk fog kiértesíteni!

 

Inspirálódjon, szavazzon és nyerjen!

Az inspirációtárban található enteriőr képek mindegyike lakberendezők, belsőépítészek tervei, melyekből Ön komplett, könnyen megvalósítható ötletek gyűjthet!

Megtetszett Önnek valamelyik enteriőr? Kíváncsi a képen látható termékekre? Keresse a “Termékkiírás” lehetőséget és tekintsen meg mindent amire kíváncsi!

Tudja mi a legjobb? Most még nyerhet is! Nem kell mást tennie, mint, hogy szavazatot ad le kedvenc enteriőr fotójára!

A szavazók között kisorsolunk 1 db Tabletet és 1 db Okostelefont!

Szavazzon és nyerjen!

Fontos információk a szavazásról

  • A szavazás regisztrációhoz (belépéshez) kötött. Regisztrációért/Belépésért kattintson ide.
  • A regisztrációt/belépést követően a „Szavazok” gombra kattintva, az adott tervezők aloldalán található „Szavazok” gomb megnyomásával adhatják le szavazataikat.
  • Egy szavazó bármennyi szavazatot adhat le, azonban egy szavazó, egy enteriőrre/tervezőre csak egyszer szavazhat érvényesen.
  • A sorsolásban való részvétel feltétele, hogy a regisztrált szavazó a belépéskor megadja valós telefonszámát és legalább egy enteriőrre/tervezőre érvényesen leadja a szavazatát.
  • A szavazás időtartama: 2017.04.12. - 2017.05.12.
  • A sorsolás a szavazás időtartamát követő 10 napban történik.
  • A Stlyle & Home Kft. szavazási tájékoztatóját megismertem, a szavazással az abban foglaltakat magamra nézve kötelezőnek ismerem el.

A nyereményeket a Fókusz Computer Kft. ajánlotta fel.

EZEKET OLVASTA MÁR?

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!