Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Szénássy Péter

 szenassypeter7@gmail.com
   +36-30-969-46-81

A Budapesti Műszaki egyetem harmadéves hallgatója vagyok. A pályázati terv a várostervezés c. tárgy vázlattervi szakaszára készült, melyet továbbfejlesztettünk társammal, Kovács Zsolt Kristóffal és létrehoztunk egy lehetséges beépítést. A helyszín Budapest óbudai részén, a régi BUSZESZ gyár területét képezi. Várostervezési és ingatlanfejlesztési szempontból érdekes feladat volt a hely funkcióját újragondolni. Végül többszintes lakások mellett döntöttünk, melyek földszintjén üzletek, irodák helyezkednek el, a pinceszinten pedig parkolóház van. 

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!