Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Takáts Lilla

 lilla.takats@gmail.com
   +36-30-343-33-86
 designdroops.cafeblog.hu
Takáts Lilla okl. építőmérnök - lakberendező vagyok.
Évekkel ezelőtt, a családban néhány lakás felújításának lebonyolítása után úgy éreztem, hogy bőven lenne mit tanulni erről a szakmáról és mivel kreatívabb munkára vágytam, ezért 2007-ben beiratkoztam a KREA lakberendezői szakára, ahol 2009-ben sikeres lakberendezői vizsgát tettem, majd még egy évig az enteriőr tervezői szakon is tapasztalatokat gyűjtöttem. 
A tanultak és az érdekességek összegyűjtése céljából 2011 végén blogot indítottam, amit a mai napig folytatok és bővítek, bár egy ideje már új felületen.
http://designdroops.blogspot.hu/    
http://designdroops.cafeblog.hu/
Igyekszem, hogy ebben a gyorsan változó és állandóan megújuló szakmában lépést tudjak tartani a fejlődéssel - "képben legyek" - hogy a tőlem telhető legjobbat tudjam nyújtani a megrendelőim számára, ezért szívesen és rendszeresen látogatok hazai és külföldi szakmai rendezvényeket.  
Jelmondatom: a design nem cél, hanem eszköz.  ;)

Előszoba

Nappali

Fürdőszoba

Hálószoba

Gyerekszoba

Konyha

Erkély

Moodboard

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!