Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Tomasák Gergő

 gergotomasak@gmail.com
   +36-30-301-26-49

Tomasák Gergő vagyok a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem negyedéves építész hallgatója. A pályázatra a Lakóépületrevzés c tárgy feladatával indulok, ahol egy 4 fős családi házat kellett tervezni. Jelenleg tervezési szakirányon vagyok és a komplex félévemet csinálom a Középülettervezési tanszéken. Számomra fontos a környezettudatos életmód, mivel Kecskeméten egy olyan társasházban lakom, ahol ezt próbáljuk megvalósítani. Úgy gondolom a világ is efelé megy, hogy a Föld adta lehetőségeket kihasználják, hiszen a fosszilis energiáink kezdenek kifogyni.

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!