Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Válint Anikó

 valintaniko@gmail.com
   +36-20-519-75-27

Válint Anikó vagyok, a Junior Art Centerben szereztem lakberendezői oklevelemet 2016-ban. Mindig is a kreativitás kötött le igazán. Több művészeti irány is érdekelt, de a lakberendezés az, amit gyerekkorom óta igazán szeretek. Felnőtt koromra pedig már rajongássá vált a különböző funkciójú terek és otthonok megtervezése. Mindig nyitott szemmel járok: a magyar designerek, a budapesti utcák és az építészet óriási hatással vannak rám.  Nagyon örülök, hogy gyermekkori álmomat valósíthatom meg és hogy egyre több lehetőség nyílik számunkra az igazi kreativitásra.

 

Nappali

Fürdőszoba

Hálószoba

Konyha

Terasz

Moodboard

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!