Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

Vargyai Viktória 2017

 vargyaiviktoria@gmail.com
   +36-30-240-53-93
 vicdesign2014.blogspot.hu
Van, aki verseket ír, van aki szobrokat készít, mások hegyeket hódítanak meg…. én tereket tervezek. Sokféle embernek, sokféle teret. Örömmel tölt el az alkotás folyamata és a tudat, hogy ezáltal adhatok valamit másoknak is.
Lakberendezőként úgy gondolom, hogy a praktikum és az esztétikum összhangja biztosíthat igazán harmonikus tereket; legyen az egy otthon, egy munkahely, vagy akár egy étterem.
E cél nem valósulhat meg légből kapott ötletek alapján, csupán egy alaposan átgondolt, mindenre kiterjedő, kreatív együttműködés alapozhatja meg – megbízó és lakberendező együttműködése.

Előszoba

Nappali

Fürdőszoba

Hálószoba

Konyha

Terasz

Moodboard

Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!