Mint minden weboldal, a otthonneked.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. - Olvasson tovább a következő címen: http://www.otthonneked.hu/aszf.pdf Értem

VR Otthon

Élmény az otthonteremtés!

A virtuális valóság, azaz VR már nem utópia az otthonteremtés területén sem, sokkal inkább mindennapi „realitás”. Eddig kizárólag a szakemberek tudták elképzelni és megítélni, hogy a lakberendezési, átépítési, felújítási ötleteink valójában hogyan is fognak működni, azaz döntéseink milyen térélményt és hangulatot eredményeznek majd. Ma azonban a fejünkre erősíthető VR szemüvegek, sisakok és a digitális technológia segítségével, számítógéppel létrehozott, mégis megtévesztően valóságos környezetet tudunk teremteni. Ezek az enteriőrök annyira komplex élményt nyújtanak, hogy szinte magukba szippantanak.

A VR segítségével minden kötöttség nélkül léphetünk be leendő otthonunkba, fedezhetjük fel és járhatjuk körbe a szobákat, kedvünkre cserélgethetjük a burkolatokat, ajtókat, bútorfrontokat vagy éppen a falak színét. Az OTTHONNEKED az elsők között állítja a VR technológia nyújtotta élményt és lehetőségeket az otthonteremtés szolgálatába.

Időpontfoglalás
Lakberendezés a 21. század jegyében!
A Style&Home Lakberendezési központ (Ravak Business Center 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.) több üzletében kitelepített VR-szemüvegben megnézheti, átrendezheti és variálhatja egy virtuális térben előre felépített lakás belsőépítészeti, lakberendezési megoldásait. Választhat burkolatokat, falszínt, ajtókat, ülőgarnitúrát, szekrénysort, lámpákat, függönyöket, tévét, étkezőasztalt, szanitereket, ágyat, stb...
Ez a funkció csak belépést követően érhető el! Csekkoljon be Ön is és utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!